VERT ragina žmones peržiūrėti sutartis su elektros tiekėjais ir taip taupyti

Grįžti į straipsnį

Na ka gi

Na ka gi portretas
Valdzia pati privire koses su tais dirbtinai sukurtais nepriklausimais tiekejais, dabar mato kad kompensacijoms reikia simtu milijonu… o as nesiruosiu lakstyti nuo vieno tiekejo prie kito, nes neturiu laiko viska aiskintis, be to techniniai- organizaciniai sunkumai- garantuoti! Tad prikure valdzia peryklu musu visu pinigams siurbti ir dar matai ragina- keiskit tiekeja

Anonimas

Anonimas portretas
Nesitikek protingu pasirinkimu gyvenime is buku zmoniu. Valstieciu klase gi universitetuose nesimoke. Net nesugeba pasirinkti geresni energijos tarifa is turimu, ka tuomet kalbeti apie pensijos kaupima? Tokie kaip jie renkasi kintama tarifa energijai esant visiskame dugne, o fiksuota jai esant visiskame virsuje. O apie tarifo nutraukima ar perejima i kita tiekeja net nesvajoja. Valstieciu gimes valstieciu ir numirs. Tikri proletariatai.

Įdomu,

Įdomu, portretas
kodėl "valstybiniai ekspertai" įsitikinę, kad ateityje elektra nebrangs? Žmonės pasirinks teikėją su mažiausia kaina, o paskui jis bankrutuos. Ir "Perlo" istorija pasikartos? Gal verta palaukti ilgiau nei tris savaites?

Mhm

Mhm portretas
O ar čia ne dėl VERT kaltės buvo nustatyta tokia nepagrįstai didelė visuomeninio tiekimo kaina? Kodėl ta kaina nedelsiant nemažinama, o pusę metų Igničiui milžiniški viršpelniai garantuoti iš valstybės vardu paimtų paskolų?

:)))

:))) portretas
o man kur kas idomiau kiek tie "nepriklausomi" tiekejai paremia viena ar kita partija??????????

gal

gal portretas
uztenka paradoksini suda malt kokios dar perziuros ?,, perduodat visa energijos tiekyma 1 valdziai kuri privalo nustatyt tarifus zmonems pagal pajamas ir viskas o patys valinat toliau nuo lovio kol uz karsienes /kasnors/ neismete ?? verta pamyslit ....===

Anonimas

Anonimas portretas
Nepasirinkau nieko ir nesirinksiu. Rinkčiausi tik Astravo elektrinę. Tegul atjungia elektrą, jei nori, man pofig. Gyvensiu prie žvakių. Televizijos jau atsisakiau. Gana to melo ir pliurpalų.

taigi

taigi portretas
Ka cia malate Š.... visus vertete pasirinkti tekiejus gasdindami ,jei nepasiriksite net ir po pusmecio atjungima po nauju metu kita gesme tipo nereikes valdziai kompensuoti ir taip sutaupys ar valdzia apie tai galvuoja juk vyriausybei tas pats ne is savo kisenes moka vakcinas pila lauk arba kam ikisa uz dyka,priveise lupikautoju firmeliu ,kad labiau nustekentu liaudi

Anonimas

Anonimas portretas
susidaro tokia nuomonė kad išrinkta valdžia savo žmones specialiai kiša į privačias energetines firmas kad tie luptu iš žmonių pinigus prieš naujus visa spauda ir telvizija tik apie tai ir rėkė kuo greičiau rinkitės tekėja o kai žmonės sudarė sutartis po nauju aiškina kad nutraukinėkit sutartis su tekėju ir jieškokit kur pigiau ,durnių laivas iur tiek.

Galerijos

Daugiau straipsnių