VERT vadovas: tikėtina, kad vandens tiekimas vėl brangs

Grįžti į straipsnį

Biržietis

Biržietis portretas
„Biržų vandenys“ - 6,03 €/1m3

Jau pusmetį rašo apie mažėjantį elektros kainą.

Jau pusmetį rašo apie mažėjantį elektros kainą. portretas
O galiausiai pasirodo, kad vistiek brangsta. Šios įmonės kainodarą tikrai reikėtų patikrinti ir išaiškinti, kas iš tikrųjų lėmė kainų augimą. Visokias premijas, korporativus, komandiruotes ir šiaip atostogas tegul apmoka iš savo kišenės. Arba keičia darbo vietą ir einą į privatų sektorių.

Čia

Čia portretas
Eilinis burbulo pūtimas, idomu kaip gali brangti vanduo kurio kokybė ir tiekimas prastas, vis kartojasi legeniozės atvejai.

Anonimas

Anonimas portretas
Ner kapitalizme nepelningos veiklos , galetu uztikrint socialini paketa zmogai isgyvent o dabar priverstas vargt ir laukt globalistu pagalbos .

Eikit peklon su savo Gavnopoliais

Eikit peklon su savo Gavnopoliais portretas
Kuo labiau vanduo brangsta,tuo kokybė blogesnė!

Puiku

Puiku portretas
Apmokestinkite ir už dyką imantis vandenį iš gręžinių, šulinių nuosavuose sklypuose, visur, kur tik gali. Sodininkų bendrijose taip pat. Vanduo yra brangus. Nuosavų namų turėtojai už jį nemoka iš viso. Pasakos apie gręžinių kainas yra tik pasakos. Privalo mokėti už kiekvieną vandens lašą paimtą į savo sklypus ir ne tik. Daugiabučių žmonės moka už visus tuos dykai besinaudojančių vandeniu. Jie ne tik geriamąjį vandenį veltui ima, tuo vandeniu, o skaičiuokim ne mažiau kaip 3 eurai už kūbą, laisto šiltnamius, žolę, prisipila tvenkinius, baseinus, kubilus ir ką tik nori. Už dyką. Kol taip yra, neturi jokios teisės apmokestinti gyventojų daugiabučiuose. Beje. Jei geriamasvanduo yra prastos kokybės ir maisto ruošimui netinka, jo kaina negali būti kaip už geriamą, tai yra viso labo buitinėms reikmėms vanduo, jis nėra geriamas, nešvarus, kenksmingas žmogui.

aisku brangs

aisku brangs portretas
elektra pinga, bet tai nesvarbu... svarbu nato susitikimui limuzinu nuomai liktu...

Galerijos

Daugiau straipsnių