Viduramžiai: lytis, o ne gebėjimai vis dar lemia uždarbį

Grįžti į straipsnį

Išvada

Išvada portretas
Norint uždirbti reikia dirbti, o ne vien gerti kavutę ir malti liežuviu....

Cha

Cha  portretas
Gal mielos poniutės norėtumėte padirbėti prie betonavimo, kanalizacijų tvarkymo, šaligatvių tiesimo, griovių kasimo ? Jei tik dirbsit lygiai su vyrais- prižadu, ir mokėsiu tiek pat.

balselis iš tautos

balselis iš tautos portretas
turbūt už šitą feminacių propagandą moka premijas, nes pilasi kaip iš gausybės rago. esmė truputį pastumta už kampo. lytis lemia ne tik uždarbį, bet ir darbo vietas, ir ne vyrų naudai, nes besmegeniai lyberai inkščia dėl darbo vietų procento moterims. kodėl apie tai retai rašoma?

Aha

Aha portretas
Moterys uždirba mažiau, o priešpensinio amžiaus žmonės nepriklausomai nuo lyties neuždirba visai. Darbdaviams nuo penkiasdešimties ir net nuo keturiasdešimties jau esi "per senas", nors dirbti moki, nori ir sugebi. Čia kur kas bjauresnis diskriminavimas, bet nei "teisių gynėjams", nei juo labiau valdžiai tai nerūpi. Pensinis amžius vis didinamas, o netekusiam darbo vyresniam žmogui naujo rasti praktiškai neįmanoma, todėl pluša dar turintys darbą už skatikus ir kenčia darbdavių savivalę. Jei sulauks pensinio amžiaus, išgirs: Neužsidirbai! Matyt, kaip tik todėl ir skatinama pagyvenusių diskriminacija - kad pensijų mokėt nereikėtų. Ką dar turėdami darbus į biudžetą sumokėjo, tas nesiskaito, nes nesurinkti taškai, ir grąžinta nebus.

Bus lygybė

Bus lygybė portretas
Kai moterys lygiai su vyrais dirbs statybose, mūrys, nešios skiedinius, valdys sunkiasvores mašinas, traktoriais ars žemę, klos asfaltą, dirbs santechikėmis, suvirintojomis, tada ir uždirbs tiek pat, lygiai su vyrais. Taigi tarybiniais laikais taip buvo. Vadinasi grįžtam į tuos pačius laikus? O gal jos mano, kad vyrai ars kaip jaučiai, o jos gaus lygiai tiek pat? Aš taip pat moteris, bet tokių darbų nenorėčiau, geriau jau mažiau gausiu atlyginimo, bet pagal savo protą, pagal jėgas, o ne pagal norus. Beje nenorėčiau nei už ką moters viršininkės. Apsaugok dieve nuo jų vadovavimo.

Visu pirma

Visu pirma portretas
Reikia gydyti tokius primatus, kurie teigia, kad moterims aptarnauti visus (visu pirma buityje) ir buti tarnaite yra fiziogiskai naturalu...

nieko nauja nepasakysiu

nieko nauja nepasakysiu portretas
ISGYDYKITE VERSLININKUS likusi Lietuva savaime nuo visu blogybiu isgis.

Išvada

Išvada portretas
Dirbkit kaip vyrai- ir uždirbsit kaip vyrai. Pliauškimas liežuviu ir apkalbos - dar ne darbas.

Vyras

Vyras portretas
Graži mergina nuotraukoje.

Tikrai teip

Tikrai teip portretas
O JEI PYYYYDARAS TAI PRIIMA BE KONKURSO....

Nustebęs

Nustebęs portretas
Taip ir nesupratau konkrečiai kokiame darbe vyrams mokama daugiau nei moterims, vien dėl to, kad jie vyrai. Juk skirtinguose darbuose nevienodus atlyginimus gauna ir vyrai.

laisve lygybė brolybė

laisve lygybė brolybė  portretas
skaldyk visuomenę, kiršink žmones tarpusavyje.. Sunkiausia žmogėnui irodyt, kad juo manipuliuojama, jam primetama nuomonė . Jis nuoširdžiai tiki, Kad taip GALVOJA pats.

Laima

Laima portretas
Prasideda Didysis feminisčių judėjimas!Laikykites!Baisu kai gyveni Pavyde.Tik iš Pavydo kitam,kyla karai,visokie judėjimai,ligos,agresija.Tuo Viskas paaiškinama.

Seenis

Seenis portretas
Moterys dazniau renkasi mazesnio kruvio reikalaujancias sritis arba esant galimybei su dziaugsmu atsiduoda namu ukiui tapdamos savo seimos zidinio puoseletojom arba anuku globejom...parasai taip ir visas straipsnis tampa niekiniu . Tereikia vyrui moket pagarbu atlygi ir dauguma moteru su dziaugsmu taptu namu seimininkemis ypac jei seima turi galimybe turet ta namuka ...

Ir vėl

Ir vėl  portretas
Su savo tomis nesąmonėmis. Dar nurodykite skaičių kiek moterų kur turi dirbti ir tt. Gal laikas baigti visą šitą idiotizmą. Lygybė egzistuoja ir nereikia dirbtinai pūsti burbulą.

propaganda o ne tyrimas

propaganda o ne tyrimas portretas
Propaganda visiška jų "mokslinės" išvados . Pirmiausiai ne visos moterys apskritai nori "daryti karjerą". esant pasirinkimui kloti sveikatą dėl posto ar rinktis ramesnį darbą moterys dažniau pasirenka antrą variantą nes tai net fiziologiškai natūralu. Čia vyrai su savo hormonais kaip pirmykščiai medžiotojai puola daryti karjera ir "kalti babkes" o po to 40-45 metų krenta su infarktai ir insultais. Dabar gi saujalė buku feminisčių nori padaryti taip, kad ir moterys būtų priverstos elgti nebūdingai ir po to kaip pasekmė bus vėl gi netipinės amžiui ligos . Aš savo laiku t.y. prieš 20 metų padėjau skersą ant "karjeros darymo" , nors man piešė kuo šviesiausias perspektyvas ir galiu pasakyti tai labai geras dalykas tiek vyrams tiek moterims. Dirbk tiek , kad komfortiškai patenkinti poreikius, turėk mėgstamus pomėgius, skirk laiko naujam pažinimui , o sveikatą lai guldo kiti

Galerijos

Daugiau straipsnių