Vilkikų eilės Lietuvos–Baltarusijos pasienyje toliau nemažėja

  • Teksto dydis:

Lietuvos pasienyje su Baltarusija išsidriekusios vilkikų eilės išlieka ilgos. Padėtis ne geresnė ir kitoje sienos pusėje, kur eilėse stovi daugiau nei 2 tūkst. automobilių.

Lietuvos pasienio kontrolės punktų direkcijos duomenimis, Medininkų punkte antradienio rytą patikros laukia 319 vilkikų (pirmadienio rytą stovėjo 410 vilkikų), Šalčininkuose – 108 vilkikai (pirmadienio rytą – 96 vilkikai). Medininkuose įvažiavimo į Baltarusiją vairuotojams tenka laukti 31 valandą, Šalčininkuose – maždaug 10 valandų.

Lavoriškių punkte eilėje stovi 220 vilkikų (pirmadienį taip pat stovėjo 220 vilkikų), jiems patikros reikės laukti 22 valandas. Raigardo punkte stovi 150 vilkikų (buvo 150 vilkikų), kuriems teks laukti 17 valandų.

Įvažiavimo į Rusijos Karaliaučiaus sritį Kybartų punkte patikros laukia 90 vilkikų (pirmadienio rytą – 76 vilkikai), o laukimo laikas yra apie devynios valandos.

Baltarusijos valstybinio pasienio komiteto duomenimis, Kotlovkos kontrolės punkte patikros laukia daugiau kaip 590 vilkikų, Kamieny Loho – daugiau kaip 770 vilkikų, Benekainių – daugiau kaip 370 vilkikų, Pervalko – daugiau kaip 310 vilkikų, Vidžių – daugiau kaip 70 vilkikų.

Važiuojant iš Baltarusijos į Lenkiją Berastavicos punkte eilėje stovi daugiau kaip 470 vilkikų, o Kazlovičių punkte – 20. Iš Baltarusijos į Latviją Urbanuose laukia daugiau kaip 70 vilkikų,  Grigorovščinoje – per 60 vilkikų.


Šiame straipsnyje: vilkikaiVilkikų eilėspasienis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių