Vyriausybė pasiskolino 39 mln. eurų

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Kadangi dabar palūkanos neigiamos (atiduot reiks mažiau nei pasiskolinam), tai PUIKI proga pasiskolinti TIEK kad pakaktų steigt nuosavą komercinį banką.

tėvas

tėvas portretas
Tikras komunizmas su "profesionalų" vyriausybe ir seimu bei su gerovės valstybės kūrėju prezidentūroje Lietuvoje kuriamas. Visai nesvarbu, kiek tu į ta savo gerovę įdėjai pats, svarbu, kad visi vienodai bus pavalgę dabar. Baisu, nes mane visai nužmogino ir gailiuosi, kodėl aš tiek daug dirbau? Dabar beveik tą patį gausiu su visais, tai geriau būčiau pailsėjęs, gramą padaręs :))

Nepartinis

Nepartinis portretas
Negi "profesionalai" net ne krizęs metu nesugeba išgyventi? Ekonomika klesti, o skvernelis su savo "Profesionalais" lenda į skolas - kur tai matyta!! Nežinau - ir gėda, ir bėda! Malasi "profesionalai", "taškosi" vienas kitam pagyromis, o rezultato kaip nėr taip nėr - duobėn ir per ekonomikos kilimą! Tai kaip ateityje, o politikai prognozuoja ateinančią krizę, išgyventi reikės su tokiomis skolomis, juk skolas reikės atiduoti ir visai nesvarbu, kad toji krizė ant nosies.. Na, tikri "profesionalai", kad valstybę veda į bankrotą ir ekonomikos klestėjimo metais

,,valdininkai''

,,valdininkai'' portretas
demonstruoja,kad moka valdyti valstybe,bet skolinimasis parodo visiska nemoksiskuma...

Galerijos

Daugiau straipsnių