Z. Jedinskis: lenkai toliau siūlys apmokestinti bankų turtą

Grįžti į straipsnį

Kai kuriems super.patrijotams.

Kai kuriems super.patrijotams. portretas
Pasidomėkit apie tų pačių bankų veiklą,strategiją,palūkanas,procentus Švedijoje ir Norvegijoje. Tada palyginkite su mūsų Lietuva. Visi šauk kad mūsų rinka maža,vaistininkai,bankininkai, prekybininkai, nėra pelno. Paklauskit. Tai kokio velnio lendat į tą mažą rinką kurioje nėra pelno???

LENKAI š a u n u o l i a i

LENKAI  š a u n u o l i a i portretas
linkime nepalūžti gerinant skurde gyvenančių žmonių gyvenimą

Nedejuok

Nedejuok portretas
skerslenkiai vien dėl pasipūtimo ir pasipuikavimo ,,co to ja" padarys viską kad pasižymėtu kaip geresni už iki šiol buvusius. Ko mums visiems ir reikia.

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Tie save laikantys neaiškios kilmės lenkais ar neprimena jums tą kiaulę,įleistą į bažnyčią.Jau,atrodo, baigia užsiropšti ant tautos altoriaus.

???

??? portretas
Šaunuoliai lenkai, mato kas čia vyksta, juk Lenkija pažabojo tuos bankus, ir ne vienas nenumiro ... švedų lupikautojai, mus laiko trečiarūšiais aborigenais, mokam kaip vergai.....

Haufas

Haufas  portretas
Pagarba lenkų fracijos seimūnams, per LR televizija konservų cerberis Jakilaitis taip užsipuolė Tomaševskį, maniau primuš studijoj , nedavė seimo nariui kalbėti... ant kokio pūlinio užlipo lenkai... a ... pagalvokim

>...

>... portretas
kepurini nelok. Lenkai šaunuoliai. Tai ne apsimyžėliai iš seimo daugumos ir ne išdavikai iš opozicijos(tyčia išbėgo ka balsuot nebūt kam)

...

... portretas
Lenkijos 5-oji komanda bando surast palaikymą savo vidaus politikai Lietuvoje; na - kai ką verta iš jų perimti. :|

Galerijos

Daugiau straipsnių