N. Mačiulis: netikiu, kad žmonės leis laisvalaikį važiuodami į Lenkiją nusipirkt prastesnio maisto

Grįžti į straipsnį

nenoriu vaziuot i lenkija bet fiziskai negaliu

nenoriu vaziuot i lenkija bet fiziskai negaliu portretas
nenorit ka pirkciau lietuviska produkta tai ir toliau kelkit kainas , bloginkit kokybe i mazinkit svori... kaip jus ponai mum sakot : cia tiesiog biznis...i nieko cia asmenisko...

Važiavau ir važiuosiu į

Važiavau ir važiuosiu į portretas
Lenkiją

Anonimas

Anonimas portretas
Bravo ZEMAITIS [[[juokemes iki asharu]]].... nemoketi ,nemoketi ir basta!!! na,ir prajuokino zmogus ,tikras ZEMAITIS

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
patarimas visiems : atsisakykit centralinių šildymų , renovacijų ir t.t. Šildykitės gamindami kripto valiutą , tam tiks 1660 ti super vaizdo plokštės arba kaip atpigs 3060 ti . Taip pat pagalvokit apie apšiltintas langines gal net su saulės baterijom ( 5-6 kw ) padengiant visą namą . Apytikslus skaičiavimai 6-10 vaizdo plokščių ant 40 kv.m. buto , priklauso nuo namo šiluminės varžos . Galit naudotis nicehash gamybai ir pinigų pervedimui , susipražinkit su visa instrukcija ir mokesčiais , nenaudokit atsarginių kodų prisijungimui nes jie vienkartiniai, nedarykit klaidos su piniginės adresu nes prarasit pinigus . Sėkmės .

eu

eu portretas
4 vaikus uzauginau lenkijos deka ten misiniai kudikiu europinio lygio nei pas mus lt treciarusiams tutelikai

Žemaitis

Žemaitis portretas
Nemokėti seimūnams algos kol lenkai masiškai nepradės važiuoti į Lietuvą maisto pirkti.

Žmogus

Žmogus  portretas
Netiki tik bankininkai ir turtingieji, o tie kas gyvena nuo algos iki algos tikrai pirks ir pramoga ir nauda.

Pilietė

Pilietė  portretas
O dabar ar daug produktų Lietuvoje yra lietuviški? Mes ir dabar perkam lenkiškas ar kitos šalies produktus tik Lietuvoje jie brangesni ,net ir Vokietijoje tų pačių produktų galima nupirkti pigiau, bet ten atlyginimai yra žymiai didesni. Mūsų valdžia negalvoje apie paprastus piliečius čia ir slypi visa bėda. Užsienio reikalų ministras pykstasi su visais ir nuo to Lietuvai tik blogiau

Adelė

Adelė portretas
P.Mačiuli, gal jau užteks mulkinti lietuvius. Lenkijos produktai kitąkart geresnis ir skanesni už mūsų lietuviškus. Lenkų virtuvė visiškai nesiskiria nuo lietuviškos, nes ne kartą teko svečiuotis pas lenkus.

Julija

Julija portretas
Jau kokius 5 metus vaikai važinėja į Lenkiją apsipirkti. Ir ne tik maisto. Ir nėra ko čia ponui bankininkui aiškinti, kad Lenkijoje prastesnis maistas. Jo nemažai yra ir pas mus. O geresnis maistas ten pigesnis nei čia. Kai su vyru gausime "orias" pensijas, tai vaikams pasakysime, kad lenkiško maisto daugiau nevalgysime. Kada taip bus, neaišku ...

logiška

logiška portretas
...kad komercinio banko atstovas nori, kad daugiau pinigų pereitų per Lietuvoj įsitaisiusius skandinaviškus bankus, kurių vienas jį neprastai maitina, bet milijonais neliktų Lenkijoje..

aš jau senai perkuosi tik iš Lenkijos

aš jau senai perkuosi tik iš Lenkijos portretas
kai dar kainos ir didesnės buvo, toks mano protestas, jis atsirado po naktinės reformos, kai buvo pradėta griaut valstybė, aš nenoriu išlaikyti vagių

durnius tu, Mačiuli

durnius tu, Mačiuli portretas
Oi koks tu durnius, vis dėlto

AS

AS portretas
Kodėl prastesnio maisto ? Toks jausmas, kad mes, lietuviai,tik premium maistą perkame. Pilnas LIDL to paties lenkiško maisto. Jei anksčiau dar mūsų parduotuvėse versdavo etiketes, tai dabar net nebesivargina užklijuoti lietuvišką etiketę. Žemesnes pajamas gaunantys tautiečiai tikrai neperka aukščiausios kokybiškės maisto, nes jo neįperka Pvz., sūdyta lašiša pas mus 17-21 Eur/kg, ten apie 10-12 Eur/kg. Jei Lietuvoje paskelbia akciją geresnės kokybės prekei, na sunkiai ją gausi nusipirkti.

swedbank

swedbank portretas
kai pats ir aplinka uždirba ne mažiau 10tūkst.€ /mėn., tai ir nesuvokia ,kuo žmonės gyvena gaudami minimalią algą.Atotrūkis tik didėja,deja.

Taigi

Taigi portretas
Ne tavo reikalas, mačiuly, kur aš važiuosiu apsipirkti, ir man nenurodinėsi.

dūda

dūda portretas
šitas bankinis klerkas pučia į vieną dūda su pišo bobariausybe ir kažin ar jiems "rūpi" paprastų žmonių gyvenimas? Negi tie žmoga galvoja, kad valdys amžinai ir toliau skurdins valstybę?

Spaliukas

Spaliukas portretas
Aiskiausiai matosi briuselio pasubinoku darbas Gautas isakymas visais budais stabdyti zmones i Lenkija Vyksta pati tikriausia PROPOGANDA !!!

Jonas

Jonas portretas
Šimonyte tegul gelbėja Lietuvos ekonomiką ,vyriausybė jos palaikymu leido stabdyti gyvenimą Lietuvoje ,pandemiją kituose šalyse ,neskelbdami be tokių gyvuliu pasu,be ribojimų i parduotuvės pragyveno labai puikiai.Pamateme kokio proto turėtojai valdė pandemija. To nereikėjo, kaip tai galima buvo padaryti, nesašysiu.Noriu pakartoti ,ar už didelius pinigus ,ar silpnaprotystė valdančiųjų Lietuvą stumtelejo atgal.O tie popieriai turejo būti panaikinti iš karto o ne per trijų dienų laikotarpį.Žmonės jaučia ir jaus neapykantą vyriausybei, kol ji neatsistatydins,ir apsipirkti dauguma važiuos i Lenkiją iš neapykantos.

Kauniete

Kauniete portretas
Lenkijoje labai daug ekologiskos bio produkcijos.O kaina mazesne uz panasia Lietuvoje. Be antibiotiku ir hormonu aufintos vistytes ir kiauliena.Net uogiene gaminta su medumi.

Na, ir kas

Na, ir kas portretas
Tik pagalvokit, ar mums svarbu, ką mano kažkoks mačiulis. Jo "svarbiausias" darbas - uoliai tarnauti bankui, tai ir stengiasi. Ne jo ir ne šaikos reikalas, ką daro lenkai.

Tiesa

Tiesa portretas
Važiuos ir tie kurie niekada nevažiavo,dviem žmonėms gyvenant neapsimoka, tačiau apskaičiavus nuostolių nebus,pravažiuota benziną užpilti galima pigesnių Lenkijoje.

cirkas

cirkas portretas
Mačiulis kviečia pasitikėti sąžiningiausiais - skandinavų bankais!

Bet

Bet portretas
Ka jis ruko,kad taip ji visada veža pliurpt nesamones ?

abrazyvas

abrazyvas portretas
N. Mačiulis netiki niekuo. Nei Dievu, nei velniu. O be reikalo.

Bbd

Bbd portretas
Maciulpy tu lochas

Vartotojas

Vartotojas portretas
maciuliau nupaveiksluok mano subine :) snekutis pagal uzsakyma sneka

Mačiuli

Mačiuli  portretas
neapsimesk kvailiu žmoės važiavo ir važiuos į tą Lenkiją už tai kad pas mus jau nebeįmanoma išgyventi ypač iš pensijos,pagal premjerės tai Lietuva gali tiktai didinti mokesčius,nes mažinti mokesčius nėra galimybių,o aš skaitau kad čia šūd-na vyriausybė jeigu nesugeba pasirūpinti savo piliečiais.

Vidas

Vidas portretas
Mielas banko klerke, važiavau, važiuosiu ir tavo sapaliojimai niekam neįdomūs...

S.S.S.

S.S.S. portretas
pagal Mačiulį ir kai kuriuos komentatorius atrodo, kad Lenkija bomžų šalis ir valgo tik prastą maistą. Bet toli gražu taip nėra. Kažkas čia rašė, kad 650km kelionei išleidžia kurui 120 eurų. Čia su kokia auto reikia važiuoti, kad tiek rytų? Kaimynas kas dvi savaites važiuoja apsipirkti sau, bei draugams. Kurui išleidžia apie 50 eurų. Vien kiek alkoholio nemažai parveža, kurį vakare išsidalina tarp draugų. O maisto kokybė įvairi, nereikia pigiausios pirkti, nes pigiausia ir pas mumis ne kažką. Bet nereikia ir brangiausių pirkti. Aišku kas važiuoja išleisti kokį 100 eurų neapsimoka važiuoti, bet kaip išleidžia 400-500 eurų tada tikrai apsimoka.

Prie ko čia

Prie ko čia portretas
Laisvalaikis? Ar iš gero važiuoja apsipirkti?

O

O portretas
Kuo tas maistas Lenkijoj prastesnis ?

o aš

o aš portretas
jokiais bankų klapčiukais netikėjau ir netikėsiu, galvoja: pasakys kažkoks mačiulis apie atseit prastą lenkų maistą ir išsižioję jo paklausysim. Nejuokink žmonių ir neįžeidinėk Lenkijos.

as

as portretas
maciulis lansberginiu paklode dar durnenis uz juos

laisvalaikis

laisvalaikis portretas
O man visiškai dzin, ką sako tas mačiulis. Norėsiu ir važiuosiu į Lenkiją "per savo laisvalaikį", kol dar pišas ir anūkas nesusipyko ir su kaimyne Lenkija, ane?

Pavel

Pavel portretas
Tokius diskriminacinius valdžios sprendimus apmyžti ir padegti, kartu su visa valdžia

Netikėk

Netikėk portretas
Netikėk ką priešai suoks, ką kalbės tau svetimi

pashol

pashol portretas
tu n x jankiu kek she

Lietuvis

Lietuvis portretas
Proto ubagas, kliedintis apie Europos Sąjungos teisę, kurią jis išmano lygiai tiek pat, kiek ameba kvantinę fiziką, mums įrodinėja, kad tie patys Lenkijoje pagaminti "nekokybiški" maisto produktai patampa super-duper kokybiški, kai jie perparduodami prekybos tinkluose Lietuvoje. O visiems žinomo liūdnai pagarsėjusio fašistinio tinklo parduodami maisto produktai, iš kurių Lenkijoje pagaminti sudaro kokius 80%, yra puikūs su sąlyga, kad juos parduoda fašistų išperos. O vat jeigu identiški lenkiški produktai parduodami Lenkijoje - tai jie yra "nekokybiški." Ar ne laikas prelegentui pas galvos daktarą?

alio

alio portretas
Lenkai jau rusų laikais gamino produktus .Jų kokybė daug geresnė nei Lietuviškų..Lai nemeluoja tie asilai..

21

21 portretas
Va dar vienas zmoniu priesas -maciulis islindo. Kaip tam isgamai liezuvis nenupuva. Lenku maistas prastesnis. Bl, neturiu pazistamu lenku, parodyciau ka tas kvailys kalba, kad po teismus uztampytu

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Jie rimtai neadekvatūs, tik neaišku ar nuo gimimo "kosmonautai" ar nuo armoškos žolės rūkymo.

gavau

gavau portretas
saskaita uz elektra is eso...uz 400 kilovatu suskaiciavo 156 eurus.....paklausius kodel tiek daug tik numike kazka...o baisiausia kad turint skaitikli dvieju tarifu visa suvienodinta 35 centai kilovatas ir jiems nesvarbu ar naktine ar dienine.....sako garantinis tiekimas......dekui tai mergelei pagal iskvietima plesikavima valstibineje imoneje......ir ka renkam ekonomika sugriauta ir kura ir maista i lenkija.....kaip sakoma daziilis

Gyvas

Gyvas portretas
Va kur asilas islindo. Lenkijoj maistad 10 kartu kokybiskesnis nei lietuvoj.Ir pasirinkimas ziauriai didelis.

KAM RŪPI KUO BANKŲ RUPORAS TIKI ........

KAM RŪPI KUO BANKŲ RUPORAS TIKI ........ portretas
Niekam !

Sandozas

Sandozas portretas
Leiskit į eterį sankcijų meistrui. Kiniją sutvarkė, padarys tvarką ir su Lenkija...

Anonimas

Anonimas portretas
Akinius nusipirk...

To anonimas

To anonimas portretas
Anonimas rusų trolis tavo nuomonė neįdomi , kiti komentarai tikrai įdomūs.

Jurgen

Jurgen portretas
Mes, pvz, 3-4 kartus per metus vaziuome i akvaparkus Lenkijoje ir papildomai perkam produktus, ir kokybiskos, ir pigesnes nei LT. Nebutinai pirkti neaskios makaronis ir cola yra ir geru produktu

tiems ,,protingiems'' ekonomistams

tiems ,,protingiems'' ekonomistams portretas
sureguliuokit šeimos pajamas ir pensijas taip,kad zmonems sumokejus tuos vastybinius mokesčius liktu nors puse tu gautu pajamu kitoms islaidoms ir pramogoms.Dabar gi direktoriai gauna po 15-20tukst.maldamas liezuviu ,o darbo zmogus idedamas fizine jega ir mastyma 800-1000euru sumoka mokescius o lieka kapeikos.JEI butu normalios pajamos nebaisus butu ir mokesčiai...

Lenkija tiems kas gyvena arti jos

Lenkija tiems kas gyvena arti jos portretas
yra didelis gėris, tačiau man pirmyn/atgal 650 km ir kelionės išlaidos šeimai su kuru gaunas apie 120 eurų. Kad tai atsipirktų reikia pirkt tik pigius, akcijinius produktus, gaminius jiems išleidžiant ne mažiau 300 eurų... Ir kas dažniausia, nuperki net tai ko nereikėjo nes sugundė kaina ar maisto gaminius kurių vartojimo laikas nėra ilgas ir nori nenori juo turi greit suvartot. Lenkija ne sutaupo šeimos biudžeto, o skatina kuo daugiau pirkt ir vartot...

gieda tik

 gieda tik  portretas
Tik ta ka liepia.Visiems vedimkvitis maisto produktu ir ne tik ju ir parodysim kiek šimtiniu galima sutaupyti šitam veplai . VISI RINKIT KVITUS LENKIJOS PIRKINIU .

Lenkijoje prekinuosi kelis kart per mėnesį

Lenkijoje prekinuosi kelis kart per mėnesį portretas
perku, dažniausiai tik produktus, kuriems taikoma nuolaida ar akcija ir tik tada galima akyti, kad jie žymiai pigesni nei Lietuvoje. Jei Lenkijoje nėra nuolaidos tai to produkto, gaminio ir ttt, Kaina panaši ar neženkliai pigesnė nei Lietuvoje. Pasirinkimo teisė, tačiau, kad Lenkijoje viskas pigiau - mitas. Kai kas Vokietijoje pigiau net nei Lenkijoje, Suomijoje žieminė NORD striukė su nuolaida 110 eurų, Vokietijoje 190, Lenkija 180 eur.. Pas mus dar jos nėra nes Lietuvoje atsiras turbūt tik metų gale kaip NAUJAS modelis už 300 eurų su super nuolaida.

O kuo

O kuo  portretas
Geresnis Lt gaminamas maistas,dar prastesnis ,nes niekas jo netikrina ,kur internete sarasas patikrinimu,nera, "tikrina "tikrintojai tik ka deklaruoja gamintojas.

Anonimas

Anonimas portretas
Vilnius patvirtino MILIJARDINI biudzeta ! is kur Simasius GAUS juos ? VEL I SKOLA I GEROVE !!!!

Varysim

Varysim portretas
I geroves valstybe

maciuli

maciuli portretas
varom i biedronka?

xzdf

xzdf portretas
fa siste maciuli jei as gauciau kaip tu 10 tukstanciu niekur nevaziuociau valgyciau ikrus su jautiena , turek gedos nesamones kalbet gyvu ly

Kliedesiai

Kliedesiai portretas
Maistas Lenkijoj puikus, taip pat puikios ir kainos,o tie visi komentatoriai kurie rašo neva lietuviškas skanesnis, geresnis , kokybiškesnis, atsipeikėkit, visose parduotuvėse yra iš Lenkijos atvešti produktai, daržovės, vaisiai, mėsa ir pieno produktai, nesvarbu kad parašyta pagaminta Lietuvoje. Iš kur jus žinote, kad prekybos centre pirkdami neva labai kokybišką žalią mėsą, ji išties yra lietuviška, o ne lenkiška olandiška ir panašiai. Kol Lietuvoje kainos bus neadekvačios ( o jos kyla ne dienom o valandom) labai puiki proga apsiprekinti Lenkijoje ir bent šiek tiek sutaupyti šeimos biudžetą.

Ne viskas tiesa ką rašo ir rodo

Ne viskas tiesa ką rašo ir rodo portretas
Išgirdusi reportaže apie kainas Lenkijoje, pažiūrėjau jas pas mus. Tokiomis pačiomis kainomis pilna produktų ir pas mus. Na gal alkocholis ...bet jis man neįdomus. Svarbus kelti triukšmą, o žiniasklaidai ją platinti

buvau viena kart

buvau viena kart portretas
prisiklausius darbe kaip viskas pigu ir puiku. bet kadangi vistienos mano maza seima nevalgo, o mesa megstu geriau pirkti sviezia ir mazais kiekiais, tai mesos nepirkau. pieno produktai jokiam pavidale (nu gal tik sviesta isskyrus) man yra neskanus (kaip beje ir LIDL), visokiu cipsu, sulciu ir pan. ir siaip mazai vartojam, tai nepirkau, parsiveziau musu megstamo padaziuko burgeriams heinz(tikrai pigiau ten), lauktuviu tobleron sokolada ir likerio...viskas. bet suprantu vaziuojancius, ypac kur didesnes seimos ir jei jiems tinka tos prekes, tai tikrai apsimoka

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Tą maistą kurį vartoja žemiau vidutines pajamas gaunantys žmonės, taip jis pigesnis, bet vidurinioji klasė kuriems rukytas-išmirkytas gaminys ar mėsa vakuume yra tiesiog antrarūšis ir nevažiuos į Lenkiją, nes vytintas gaminys ar alyvuogių aliejus pigesnis Lietuvoje + kokybė Lietuvoje geresnė. Taip pat vidurinioji klasė supranta, kad rizika kelionėje (avarija, stovėjimas kamsčiuose) ir svarbiausia laisvas laikas, neatperka piniginės naudos kurią praleidi su artimais žmonėmis.

ekstrasensas

ekstrasensas portretas
Matai kas gavosi su tais kurie tikejo mokslu,taigi tavo postringavimai beverciai.

Anonimas

Anonimas portretas
NEBUTINAI MAISTO ŠIUO METU LENKIJOJE VISKAS PIGIAU IR GAN ŽENKLIAI.

patarimas

patarimas portretas
kvailam mačiuliui patarimas pastovėk ant sienos ir pamatysi vaizdeli.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip visi šitie mačiuliai atitrūkę nuo gyvenimo.....tauškia niekus...kaimo boba- ir ta protingesnė.

visiskai

visiskai portretas
pritariu p.Maciuliui... tenka vieseti Suvalkijoje, buname vaisinami maistu, parsiveztu is Lenkijos.. tai yra tiesiog nevalgoma, pradedant neaiskios mesos neaiskiais gaminiais, baigiant prikliai saldziais kepiniais... pasiteisinam, kad vaziuodami is Klaipedos uzkandome ir isgeriam kavos su atsiveztais sausainiais... man atrodo, kad pas mus tokiu produktu jau nebera... verciau valgyti maziau, bet kokybiskiau

AŠ manau tik taip.

AŠ manau tik taip. portretas
Seniau rašė, kad dvesiančius gyvulius pripjauna ir pardavinėja Lietuvos pasienyje . Ir šlapias dešras,sardeles, tai labai pigu.Palaikau Lietuvos ūkininkus ir perku tik Lietuvišką prekę. Geriau mažiau,bet sveikiau. Kiek reikia ko pirkti ,kad atsipirktu. Jogurtai. Paskanink kefyrą su uogiene ir daug sveikiau ,taip sakė vienas profesorius.Ir skanu.

...

... portretas
Bobos pasamdė naujus "duomenų mokslininkus". Šiandien jau antras p...zdalaižys loja, kokie blogi lenkai, ir kaip nereikia važiuoti pas juos apsipirkti.

na

na portretas
ten gyvena 32 mil gyventojų pas mus virš 2 mil valdžia tokių nesąmonių nedaro, kad ir su kovidu visi dirba pilna visko...pas mus tik draudžia, baudžia, matuoja plotus varžo kaip tik gali visus...ten to nėra. Maistas toks kaip ir prekiauja Maksimos, Lidlai ir kitos...tik galit nustebti, kai pamatysit lietuvišką prekę ir tris kartus pigesnę...lenkam pigiau...mūsiškiam brangiau...vat tokia ta Gerovės valstybėlė

Lietuvoje \\\\\\...//////

Lietuvoje   \\\\\\...////// portretas
apyvarta smarkiai kris,taisys galiojimo laiką ir bandys prakišti dvėselieną,tiems kas neturės galimybės pasiekti Lenkiją.O Lenkijoje atvirkščiai,viskas bus šviežia,nespės gaminti.

nusisnekejo,prastesnio maisto)))

nusisnekejo,prastesnio maisto))) portretas
lenkiskas maistas niekuo neprastesnis,kuo skiriasi vistiena?kiausiniai ,pienas mesa? labai nusisnekejo stiprei.

V,L

V,L portretas
Jau kuris laikas ponas maciulis stebina savo genialiom mintim......

ma'Čia \\\\\.../////

ma'Čia  \\\\\...///// portretas
Jau vien kuro 100 ltr.užsipylęs sutaupai 30 eur.ir kelionės kaštai atsiperka,plius per pusę pigesni maisto produktai ir kitos prekės.___Tai ką mačia,neapsimoka laiko gaišuoti.Neapsi'mačyk su savo patarimais.

o as vaziuosiu

o as vaziuosiu portretas
ir nusisikt man ant maciulio kliedesiu nesanciu pelna tik swedbankui

nepadės

nepadės portretas
Antireklama nepadės, važiavo, važiuoja, važiuos dar daugiau. Prekės tokios pačios, skiriasi tik etiketės ir kainos.O bankininkams taip pat laikas susimažinti įkainius už paslaugas, nes padarėt žmones priverstiniais savanoriais naudotis brangiomis, nepatogiomis jūsų paslaugomis. Už išgryninimą kosminės kainos, miesteliuose bankomatų nerasta, o parduotuvėse grynų nėra, žmonės negali atsiskaityti už paslaugas, net dujų baliono nusipirkt be grynų neįmanoma, o jų reik važiuoti dešimtis km.

Špyga taukuota

Špyga taukuota portretas
Kokį čia ŠŠŠ makaluoji dabar viskas pagaminta EU ir atitinka aukščiausius reikalavimo standartus AR NE MAČIULI ? IR KOKIUS ČIA ŠŠŠ pili ant kaimyninės valstybės,sukčių ten žymiai mažiau kaip pas mus,įpatingai bankininkų.

Nnnn

Nnnn portretas
Matyt ekspertas ne žino, kad maksimos, ar norfos, ar lidl, prekiauja tais pačiais lenkiškais prastais produktais, tik žymiai didesnėmis kainomis, lenkai, kaip ir kinai, gamina nemažai siuksliu

H

H portretas
Lenkai serga mažiau nei Lietuviai . Vadinasi jų maistas nėra blogesnis - tik pigesnis . Lenkijos valdžia atstovauja eiliniams piliečiams , o ne kaip pas mus oligarchams . Taip , kad autoriau , kabink tuos savo makaronus dabartinio seimo nariams

Inqa

Inqa portretas
Jau geriau mažiau ,bet kokybiško maisto.Vaistai ir ivairūs maisto papildai kainuos brangiau .Žmonės turi kovoti kad galėtų įpirkti sveiką maistą.,užaugintą Lietuvoje .Koks skirtumas š.mūsų prekybcentriuose pirksi ar Lenkijoje?

dar vienas

dar vienas portretas
banko klerkas reiškia savo nuomonę visais gyvenimo atvejais, svajodamas po kelerių metų užimti aukšto ir gražaus postą?

skanaus !

skanaus ! portretas
tikrai taip, buvo skandalas kai druską, skirtą barstyti keliams dėjo į maistą ir dar kitų skandalų

suvalkas

suvalkas portretas
ne be reikalo apie ju taupuma anekdotai,svarbu pigiau,bet sutaupo 20 euru ir jau patenkintas !.

rex

rex portretas
turiu pazystama kuris vaziavo anksciau i lenkija,taigi manau dabar tikrai irgi vaziuos,taciau pamates kiek ir ko prisipirko ,tai jo klausiu ,kam ta ar ta pirkai,tai sako ai ,juk pigiau ,bet jo jam nereikia,ir tuo labiau tokiais kiekiais.Nes dali ir ismeta ,nes pasensta ,bet perka ,svarbiu pigiau!

Pilietiškasš

Pilietiškasš portretas
Ponuli, nusileisk ant žemės! O ką dabar dauguma mūsų piliečių daro? Ir ar jau perka prastą maistą!

>>>Kam kritikuoti L.....\\\\\.../////

>>>Kam kritikuoti L.....\\\\\...///// portretas
Žmogau,iš medžio iškritai,KAINOS,o pas Lenkus tai dėl kokybės galime pasginčyti.

Kam kritikuoti Lenkus jei ta patį maistą perkam brangiau.

Kam kritikuoti Lenkus jei ta patį maistą perkam brangiau. portretas
Nejaugi Lietuvoje toks nekokybiškas maistas kurio daug vežama iš tos pačios Lenkijos.

XXX

XXX portretas
Tai ,kad pas mus didžioji dalis maisto yra įvežama iš Lenkijos, tik kaina labai skyriasi.Turgavietėse viskas iš lenkijos: daržovės,mėsa.Girdėjau,kad net rukyti mėsos gaminiai Lenkijoje gaminami Lietuvos rinkai su lietuviškomis etikėtėmis.Suprask: pagaminta Lietuvoje.Taip kad apie kokybę maisto gal reikėtu patilėti.

Tai

Tai portretas
mums tas maistas nera aktualus dviese gyvenam ir daug neisleidziam , daugiausia atseina kontrabandines cigaretes nes perkam deze menesui dviems tai atseina 200 e, o dar norisi alaus atsigert tai dar apie 200 e, atseina .

Kvailas maciulis

Kvailas maciulis portretas
Prastesnio maisto, negu Lietuvoj, sunku rasti, pvz Ispanijoj maisto produktai zymiai pigesni, o kokybes nera ka ne lyginti. Lenkijoje, blogiausiu atveju nusipirks lietuviska kokybe, tik tris kartus pigiau. Banku kiemsargiai, is viso, turetu susilaikyti nuo savo buku komentaru

pvz

pvz portretas
maisto papild NUTRICIA NUTRIDRINK, 125 ml, 4vnt - 9,67 euro lenkijoj Nutridrink o smaku truskawkowym 4 butelki po 125 ml płynu 14 zl. kiek cia skirtumas 4 kartai

Ekonomistas?

Ekonomistas? portretas
Kokius turim "ekonomistus" rodo atlyginimų ir kainų santykis.

Anonimas

Anonimas portretas
Specialiai vaziuosiu i lenkus apsipirkti kad tiktai fasistinis rezimas negautu is manes jokiu pinigu. Mes norim kad tokia lietuva pastiptu.

ma'Čia \\\\\.../////

ma'Čia  \\\\\...///// portretas
Prastesnio kasininko (ne maisto) kaip tu su žiburiu nerasi.___Tu nepraustaburni nenurodinėk kaip mes laiką praleism.___Plastinių judesių,manierų meistre,kažką primeni.

Kaunietis

Kaunietis portretas
"maisto specialistas" - ima tik juokas iš tokių paistalų.

Anonimas

Anonimas portretas
mačiuliui reiktu pabandyti už 700 eurų pagyvent kad patikėtu...

Anonimas

Anonimas portretas
TAIP LENKIJOJE LIDLE DAUG DAUG KARTŲ PRASRESNIS MAISTAS NAGU LIETUVOS LIDLE,KĄ LENKIJOJE NEGALIOJA EU SANITARINĖS NORMOS,JEI NEŽIURĖSI KĄ PERKI TAI PRASTOS KOKYBĖS VISUR GALI NUSIPIRKTI

Rada

Rada portretas
O koks ekspertas nustatė, kad lenkiškas blogesnis uū maximinį...

tai kad geras ten maistas

tai kad geras ten maistas portretas
Kalba eina apie tokias pat prekes koakis perkam cia. Vieni tik gera, kiti vidutini, treti tik naturalu turguje ir pan. Nusisneka senis, as tik uz tai kad vaziuotu, kad privatininkai veztu kaimynam, draugam, tevam.

Anonimas

Anonimas portretas
Tokiem kaip Mačiulis , gaunantiems tukstantinius atlyginimus bepigu pliaukšt liežuviu. Pagyventu už 400 kitaip giedotų

Gaila

Gaila portretas
kad as pensininke tai negaliu i Lenkija nuvykti apsiprekinti, nes jau taip igriso tas vadinamas "geros kokybes" lietuviskas maistas su kosminem kainom, todel ieskau nusipirkti to jusu "nekokybisko" lenku gaminamo arba Lidle ivairesnio maisto, kad ir jos cia pas mus trigubai brangiau kainuoja,

Jah city

Jah city  portretas
Avynas))) vazios zmones,dar ir kaip. Is namu pajema,nuveza iki pl,ir atgal iki namu parveza… netiki jisai…

Še tau

Še tau portretas
Koks tu ekonomistas-papraščiausias konservatnikas ruporas.

Kaunas

Kaunas portretas
Su galva kažkas žmogui.

Ar jis tikrai kvailas , ar tik apsimeta ....

Ar jis tikrai kvailas , ar tik apsimeta .... portretas
Prasto maisto ir čia sočiai , o į Lenkiją važiuoja tik kokybiško . Ir tikrai važiuos.

Lanzb'šteinas \\\\\.../////

Lanzb'šteinas  \\\\\...///// portretas
Kasininke nie'Mačys.Aš,kad ir nulis bus visumoje parsivežus prekes iš principo duosiu Lenkams uždirbi.o jūs bonzos kainas kelkit toliau,kol nuo verslininkų gausit per makaulę.Lietuvos duobkasiai.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Ką tas trenktas ikonomistas rūko? Maistas geras ir pigus, taip pat vaistai ir dar kuras. Nusikaltimas nevažiuoti ir remti mūsų durną valdžią.

ss

ss portretas
dar ir kaip vaziuosim, pydare tu parsidaves

skiedalas tas mačius

skiedalas tas mačius portretas
Ar verta normaliam žmogui skaityt riboto proto dundulio Mačiulio paistalus. Jis [kažkodėl] tepatinka redakcijoms. Gal taip, atseit, kad įaudrinti skaitytojų emocijas? O šiaip tai pažiūrėkite į jo veidą ir ateityje net neskaitysite kas rašoma jo vardu.

Nejuokink

Nejuokink portretas
Nejuokink bankų ruporas. Pagal tamstos logiką mūsų prekybininkų pervežtas per Lenkijos sieną lenkiškas maistas tampa kokybiškesnis, nes to paties produkto kaina Lenkijoje ir Lietuvoje skiriasi per pusę.

Anonimas

Anonimas portretas
smeisti kitus ir niekinti maciulio koncervatoriu roporo kredo

PRAJUOKINO

PRAJUOKINO portretas
GREICIAU JUS PONE PRASTAS EKSPERTAS O NE MAISTAS LENKU PRASTAS

Tomas

Tomas portretas
garantuoju , kad musu valdzios klerkai uzdraus keliones i PL, vistiek suras del ko , kad ir del Covido, nes pavasari visos norfos, kuro koloneles tures uzvert duris , bent jau tos kurios yra Lazgiju , Kalvarijos raj

Anonimas

Anonimas portretas
Lenkijoje maistas tikrai geresnis,gėda būtų žmeižti.Niekada nuvažiavau tenai atsipirkti ,bet dabar važiuosiu įdomumo dėlei. Paskaiciavau kad apsimoka, mano planas bus geras.Žinoma ,man dsug nereikia maisto ,taciau pirksiu nedaug ir brangesnių daiktų ir maisto ,žinau del ko apsimoka nuvažiuoti .Mano mašina važiuoja benzinu,tačiau ir del jo apsimokės važiuoti.Lietuva pražūties kelyje, 39-40 metais is bado dziaugedit rusams atejus,dabar okupuoja viso Pabaltijo šalis ,įskaitant ir Lenkija JAV.Nejaugi to nematote ,Nejaugi rusai to nesupranta. Ne gelbėti Amerika ,Nato ateina ,jie okupuoja įskaitant ir Ukrainą ir Baltarusiją. Karius ,techniką permeta i visas minėtas šalis o pabaigti okupaciją padės pačios šalys i kurias įvedė kariuomenę ir techniką.

P.S

P.S portretas
Pabučiuokite lenkams ,jie patriotai ,myli Dievą ir savo valstybę .turi savigarbos ir nenori nuskurdusios tautos ir valstybės .Jei jiems trukdys to siekti ,tai atsiskirs nuo šito darinio .ES

lenkijoje

lenkijoje  portretas
perkam tik labai brangu maista pvz vytintos jautienos desra bet vistiek ji 2 kart pigesne

cha

cha portretas
Kodėl prastesnio ?Prastesnio už maxsiminį jau nėra .Kaufland yra vokiečių tinklas ir važiuojame ne prastesnio ,bet geresnio maisto ieškoti ,to ko nėra LT.Neperkame jokio alkoholio Lietuvoje ,nes esame nusipirkę viskio perdaryto ,contreu likerio --viskas ,kas Vilniaus pilstymo yra pašventinta.Teko išpilti .Dar Lidl tinkle kas atvežta išpilstyta Vokietijoje --galima rizikuoti .O šiaip geriamas marmalas Lietuvoje .Taip .kad vokiškas pensijas išleisime vokiškuose tinkluose ,Lenkijoje .

Patikek

Patikek portretas
Lietuvos didžiose parduotuvese,tikrai prastesnis maistas,nes kol atveža iš tos pačios Lenkijos i sandėlį, kol parduoda ,o dar verkia žmonių srautų nėra,susensta maistelis,o Lenkijoje pats žmogus nusiperka, parsiveža,susideda i savo sandėlius ir juokesi iš dundukų, maksiminių, prašančių dvigubai.

Mindaugas

Mindaugas portretas
nezinau kaip del maisto, bet va ka tik uzsipyliau pilna baka benzo aciu jums lenkai !! 1L - 1 euras, ( po kurso kuris siandien taip pat liuks) kaput lietuveles ekonomikai

Anonimas

Anonimas portretas
Šlykštu skaityti, Lenkijoje maistas dar geresnis. Nes jų valdžia atsakingiau ir reguliariai tikrina jo kokybę. Na nejaugi nuo gero maisto Mačiulio veidas taip prarado nors kiek protingo žmogaus išvaizdą?

> to aū, aū,

> to aū, aū, portretas
Gerb. beveik tos pačios mintys. Kodėl prastesnės? Prekės daug geresnės, o svarbiausiai žymiai pigesnės. Tikiu, kad žmonės važiuos prekintis, geriau krauti kapitalą lenkams, nei žmogystoms prie lovio.

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Šitas degraduoja,su kiekviena koncervų valdžioje diena.Tegul tik lietuviškos šundešrės,būna tokios kokybės,kaip lenkiškos.Beje,kokios chemijos prideda lietuvos gamintojai į maistą,kad ant etikečių paryškintas užrašas -PRODUKTO NEŠILDYTI!

Anonimas

Anonimas portretas
Geras ir kokybiškas maistas visose šalyse buvo ir bus brangus !

Algirdas

Algirdas portretas
Mačiuli, Mačiuli......atsipeikėk....Pagal tave Lenkijoje maisto prekės prastos, bet užtenka pervežti per sieną, uždėti visus LT mokesčius, vietinių prekybcentrių "navarą" ir staiga tas pats maistas tampa aukščiausios rūšies?? Pasižiūrėk prasikrapštęs akeles, kiek iš biudžeto išvagiama, kiek ištaškoma valdžioje sėdinčių jau net ne idijotų, o nusikalstamų šaikų......Gal tada kitaip "ekonomiką" pamatysi.....

Nejuokink ir nemeluok

Nejuokink ir nemeluok portretas
Lenkijoje kokybė geresnė, tik reik mokėt skaityt etiketę, o jei nemoki pirk brangiausią produktą

AHA

AHA portretas
prastesnio :D ok nusipirk Lietuvoje loreal šampūno ir Suvalkuose. Dabar palygink kuris tirštinis ir geriau plaukus plauna :) Makaronų fabrikėliks..

aūūūū

aūūūū portretas
Mačiuli, kodėl prastesnio? Visur tas pats š..., nebent pats gamini nuo a iki ž. Dabar ir Lietuvoje tą patį brudą gamina arba priveža "verslininkai" gobšuoliai. Taip, kad nestumk ant lenkų, pažiūrėk į savus.

O tai kaip

O tai kaip portretas
tas pats lenkiskas maistas "pagereja" Lietuvoje,vos suklastojus kilmes sertifikata ir pakeitus pakuote bei kaina!?

Galerijos

Daugiau straipsnių