29 tūkst. eurų „Vikinglotto“ laimėjimas – ūkio plėtrai

  • Teksto dydis:

Ramūnas iš Panevėžio – ištikimas „Vikinglotto“ gerbėjas, loterijos bilietus perkantis vadovaujantis laimėjimo nuojauta. Jam atiteko 29 179 Eur. Tai – pusė tik Lietuvai skirto 5+1 kategorijos laimėjimo, kurį balandžio pradžioje Ramūnas pasidalino su kitu „Vikinglotto“ žaidėju.

„Vikinglotto“ – sėkmingiausia loterija

„Labai džiaugiuosi, „Vikinglotto“ – man sekasi labiausiai“, – pokalbį apie laimėjimą pradėjo Ramūnas.

Vyras – jaunas ūkininkas, sėkmę „Vikinglotto“ bandantis beveik kiekvieną savaitę. Pirkdamas bilietus žaidėjas vadovaujasi sėkmės nuojauta. Jeigu jaučia, kad gali pasisekti – stengiasi įsigyti bent kelis „Vikinglotto“ bilietus kiekvienam trečiadieniui.

„Tikrai mėgstu „Vikinglotto“. Kai atsiranda nuojauta, kad gali pasisekti, nusiperku bent 1 ar 2 bilietus ir beveik visada laimiu. Pasitaiko visko – nuo visai nedidelių laimėjimų iki siekiančių 100 Eur ar daugiau. Žinoma, tokio didelio laimėjimo dar nebuvo. Savijauta laimėjus – puiki“, – šypsosi laimėtojas.

Vertingą prizą žaidėjui atnešė „Vikinglotto Plius“ bilietas su atsitiktiniais laimingų skaičių deriniais. Bandydamas laimėti, Ramūnas perka ir paprastus „Vikinglotto“ bilietus – su dviem skaičių deriniais. Taip pat pagal patogumą bilietus perka parduotuvėse ir internetu.

Tikėjosi laimėti, bet suma nustebino

Pokalbiui pasisukus apie rekordinį „Vikinglotto“ laimėjimą, Ramūnas atskleidė, jog galvodamas apie savo sėkmę, net nesusimąsto apie milijonines sumas.

„Net negalvoju apie didžiulių milijonų laimėjimą. Girdėjau apie 13 mln. Eur laimėjimą, tačiau manęs neįkvepia tokie dideli pinigai. Labai džiaugiuosi savo laimėta suma, ji – realesnė, labiau apčiuopiama, sukelia mažiau rūpesčio ją leidžiant ir, manau, kad taip pat yra didelė“, – dalinosi žaidėjas.

Laimingąją dieną vyriškis užsuko į parduotuvę ir paėmė paskutinius loterijos bilietų stove likusius bilietus. „Dar prieš nusipirkdamas bilietų, turėjau sėkmės nuojautą. Tad viskas taip ir turėjo būti – turėjau laimėti, tik nesitikėjau, kad laimėjimas bus tokio dydžio“, – sakė jis.

Laimėtojas taip pat pasakojo, kad turi nuosavą ūkį, todėl daugiau nei 29 000 Eur laimėjimą investuos į jo plėtrą.

„Norisi laimėjimą išleisti prasmingai, todėl nusprendžiau jį investuoti į ūkio plėtrą. Nenustosiu žaisti ir toliau, vadovausiuosi savo nuojauta. Gal ir vėl pasiseks laimėti panašaus dydžio sumą?“ – vylėsi Ramūnas.


Šiame straipsnyje: Vikinglottoloterijalaimėjimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Sveikinu !

mano nuomone

mano nuomone portretas
Jei jau tokie stebuklingi laimejimai, tai lai loterijos organizatoriai patys ir isperka tuos bilietus. Kam lochams pinigai, lai juos turi organizatoriai.

apatiniam

apatiniam portretas
sgalvok ir tu loterija,prispausdink tusciu bilietu ir po menesio busi milijonierius
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių