Anūkės skambutis 7 val. ryto patvirtino 50 tūkst. eurų „Teleloto“ laimėjimą

  • Teksto dydis:

Loterija „Teleloto“ šiuo metu savo žaidėjams dalina pusės milijono eurų vertės Aukso puodą. Viena iš daugiau nei 2000 Aukso puodo dalybų laimėtojų yra Kristina iš Utenos.

75-erių uteniškės namuose kiekvieną sekmadienį rieda „Teleloto“ kamuoliukai. „Žaidžiame kiekvieną sekmadienį nuo pat „Teleloto“ pradžios. Mano vyras su sūnumi turi sekmadieninę tradiciją – kartu žiūrėti laidą ir braukyti lentelę. Vyras ant savo bilietų net vardą užsirašo, jeigu laimėtų – nori žinoti, kad sėkmė nusišypsojo būtent jam. Kartu su jais laidą žiūriu ir aš, nors pati bilietų turiu daug rečiau“, – pokalbį pradėjo laimėtoja.

Laimėjimą atnešusį bilietą Kristina įsigijo „Perlas Plius“ prekybos vietoje, apmokėjusi sąskaitas už butą. „Nuo pat Naujųjų metų nebuvau nusipirkusi nei vieno „Teleloto“ bilieto. Vyrui su sūnumi vis pasiseka laimėti smulkius piniginius prizus, o aš laimiu labai retai, todėl nusprendžiau nebežaisti. Tądien, kai įsigijau laimingą bilietą, lankiausi „Perlas Plius“ prekybos vietoje ir mokėdama sąskaitas už butą pamačiau „Teleloto“ bilietą, kurį tiesiog turėjau įsigyti“, – sakė Kristina.

Kaip sakė laimėtoja, jos dėmesį patraukė ant bilieto pateikta informacija apie Aukso puodo dalybas. Šis bilietas taip pat buvo paskutinis padėtas prie kasos. „Rodos, kažkas viduje paskatino įsigyti būtent tą „Teleloto“ bilietą. Pasirodo, ne be reikalo“, – apie vidinę intuiciją pasakojo uteniškė.

Atėjus sekmadieniui visa Kristinos šeima susėdo žiūrėti „Teleloto“ laidą. Moteris jau galvojo, jog nepavyks nieko laimėti, kai trečioje laidos dalyje dalinant piniginius prizus, ėmė virpėti širdis – vedėjų sakomas bilieto numeris sutapo su jos. Tai reiškė 50 000 Eur laimėjimą.

„Išgirdusi paskutinius laimingo bilieto numerio skaitmenis, nulis ir keturi, pašokau ir ėmiau šaukti, negalėjau nieko pasakyti. Mano vyrui pasirodė, jog blogai pasijutau, dėl to taip sureagavau“, – juokėsi „Teleloto“ žaidėja.

Kristiną ištiko didžiulė nuostaba, todėl šeima nusprendė patikrinti, ar tikrai gerai išgirdo bilieto numerį – paprašė anūkės bilietą patikrinti Perlas.lt. „Teleloto“ laimėjimai loterijų puslapyje skelbiami pirmadienį, todėl pirmadienį 7 val. ryto suskambo Kristinos telefonas. „Močiut, sveikinu, tikrai laimėjai!“ – patvirtinimą apie laimėtą sumą pranešė anūkė.

Būtent vaikams ir anūkams atiteks didžioji laimėjimo dalis. Likusius pinigus šeima skirs sodo namelio remontui.

Sekmadienį, gegužės 24-ąją, vyks antrasis „Teleloto“ Aukso puodo dalybų žaidimas, kuriame loterijos žaidėjai ir toliau dalintis pusę milijono eurų po 100 eurų, 200 eurų, 500 eurų, 1000 eurų, 2000 eurų, 5000 eurų ir net 50 000 eurų. Bilietų šiam žaidimui galima įsigyti iki šeštadienio, gegužės 23-osios, 23.59 val.


Šiame straipsnyje: telelotoloterijalaimėjimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aušra

Aušra portretas
Nuoširdžiausi sveikinimai.

Petras

Petras portretas
Uzsakytas ir isgalvotas straipsnis,norint padidinti bilietu pirkima

Baba

Baba portretas
nežaidžiu Teleloto, bet dabar bandau suskaičiuoti kiek laimėjau per kokius 25 metus kiekvieną sekmadienį nepirkdama nė vieno bilieto.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių