Be jokio perspėjimo „Ryanair“ pakėlė rankinio bagažo kainas

  • Teksto dydis:

Bendrovė „Ryanair“ tyliai kelia bagažo kainas, praneša Mirror.co.uk. Apie kainų pasikeitimus nėra neišplatino jokio oficialaus pranešimo ar perspėjimo keleiviams.

Štai kaip keitėsi rankinio bagažo kainos:

Norintiems keliauti su lagaminu (iki 10 kg svorio), liko dvi galimybės: įsigyti prioritetinį įlaipinimą (lagaminą galima bus pasiimti į lėktuvo saloną) arba lagaminą atiduoti į bagažo skyrių. 

Prioritetinis įlaipinimas lapkritį kainavo 6 Eur, dabar – nuo 6 iki 10 Eur. Lagamino atidavimas į bagažo skyrių šiuo metu kainuoja nuo 10 iki 12 Eur (lapkritį jo kaina buvo 8–10 Eur).

Portalas jau rašė, kad pagal naujas įsigaliojusias taisykles keliaujantys su „Ryanair“ į orlaivio saloną nemokamai gali pasiimti vieną nedidelį bagažo vienetą (40x20x25 cm.), kuris tilptų po kėde priešais. Didesnį bagažo vienetą į orlaivio saloną papildomai galima įsinešti tik keleiviams, perkantiems pirmumo paslaugą.

Pasikeitus bagažo politikai, valstybės valdomi Lietuvos oro uostai ragina keleivius atsakingiau žiūrėti į taisyklę į oro uostą atvykti likus ne mažiau kaip dviem valandoms iki skrydžio tam, kad visas būtinas procedūras oro uoste būtų galima atlikti laiku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Na tada skraidysime su NEpigių skrydžių bendrovėmis ir... mokėsime 15 kartų brangiau.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių