„Capital“ džiaugiasi metų rezultatais

Prieš metus frančizės pagrindais veiklą pradėjęs agentūrų tinklas "Capital" džiaugiasi rezultatais, o šiemet žada šimtatūkstantines investicijas.

Nekilnojamojo turto agentūrų tinklo Lietuvos regiono direktorius Dmitrijus Semionovas teigė, esą bendrovė ir toliau sieks kurti nekilnojamojo turto brokeriams palankiausią aplinką dirbti ir tobulėti.

„Vasarį, mums švenčiant vienerių metų sukaktį, galime vadintis didžiausia Lietuvoje veikiančia nekilnojamojo turto agentūra“, - įsitikinęs D. Semionovas.

NT rinkoje turtą parduoda ne įmonė ar jos logotipas, o žmonės – nekilnojamojo turto brokeriai, tad didžiausias dėmesys tam esą ir skiriamas.

„Būdami didžiausi turime galimybes teikti kokybiškiausias paslaugas, o tikslui pasiekti sudarome brokeriams patrauklias darbo sąlygas – investuojame į valdymo technologijas ir sistemas, skatiname mokymąsi”, - teigė ilgametę vadovavimo patirtį turto pardavime turintis Gediminas Jankauskas.

Vilniaus biuro vadovas Mantas Mikočiūnas pastebi, kad nekilnojamojo turto agentūrų tinklo augimas nėra atsitiktinis.

„Tikiu, kad "Capital" franšizės įsigijimas padės biurui augti prisijungiant naujiems nekilnojamojo turto brokeriams. Mūsų kompanijoje dominuoja modernios idėjos ir puiki mokymų programa, tai padės biuro brokeriams suteikti kokybiškiausias paslaugas savo klientams“, - pasakojo M. Mikočiūnas.

Bendrovės vadovai nusprendė šiemet franšizės vystymui skirti dar pusę milijono litų. Tam esą turėtų padėti ne vien atsigaunanti nekilnojamojo turto rinka, kuri teikia perspektyvų, bet ir palanki optimistinė demografinė situacija ateinančius septynerius metus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių