Ištikimai „Teleloto“ gerbėjai šiaulietei Zitai atiteko 60 tūkst. eurų premija

  • Teksto dydis:

Zita iš Šiaulių „Teleloto“ žaidžia nuo pat šio loterijos pradžios – daugiau nei 25 metus. Visai neseniai moteris tapo Sidabrinės vasaros premijos – 60 tūkst. eurų prizo laimėtoja – ir sako, kad tai pasiekti jai padėjo neišblėstantis tikėjimas. „Tikėkit ir jūs savo sėkme, nepraraskit to tikėjimo. Aš linkiu, kad pasisektų visiems žaidžiantiems – o ypač tiems, kurie dar laukia pirmojo laimėjimo džiaugsmo“, – kalbėjo įspūdingo prizo savininkė.

Žaidimą stebėjo vidurnaktį

Visą vasarą „Teleloto“ vyksta piniginių premijų dalybos. Liepos mėnesį buvo renkami pretendentai į Sidabrinę premiją – 60 tūkst. eurų prizą.

Apie tai, kad tapo viena iš pretendentų Zita sužinojo jau paties pirmojo liepos žaidimo metu. „Sekmadienį ilgai užsibuvom sode. Kol grįžom į butą, susitvarkėm – buvo vidurnaktis. Bet aš negalėjau ramiai eiti miegoti, tai atsisukau laidą ir braukydama bilietą žiūrėjau, – apie lemiamą žaidimą pasakoja moteris. – Sekėsi nelabai kaip, užbraukiau nedaug skaičių, žaidimas jau ėjo į pabaigą – prasidėjo pretendentų į premiją rinkimas. Ir girdžiu, kad sako, jog pirmasis atrinktas žmogus – iš Šiaulių. Pakeliu akis, pasižiūriu atidžiai – taigi mano bilieto numeris! Labai apsidžiaugiau.“

Atvykusi į studiją – jau žinojo, kokį skaičių rinksis

Rugpjūčio pirmąjį sekmadienį pretendentai į 60 tūkst. eurų prizą, tarp jų ir Zita, rinkosi „Teleloto“ studijoje. Kaip pasakoja moteris, jai tai buvo įsimintinas įvykis ir puiki pramoga. „Atvykau su dukra ir sūnum. Pabendravau su kitais pretendentais – kadangi aš turiu tokį žurnalą, kuriame žymiuosi viską apie „Teleloto“, tai žinojau, kuris iš jų kada buvo atrinktas, net jiems patiems priminiau“, – dar visai šviežiais įspūdžiais dalinasi moteris.

Siekiant išsiaiškinti laimėtoją, visi pretendentai turėjo pasirinkti skaičiumi pažymėtą voką. Zita pasirinko numerį trečią – kaip buvo jau iš anksto nusprendusi. „Kai sustojom į eilę rinktis – maniau, kad būsiu pirma, o buvau antra. Tai galvoje sukirbėjo mintis, ką reikėtų imti, jei kitas žmogus pasiimtų tą trečią voką. Bet taip neatsitiko“, – pasakoja laimėtoja.

Tikisi, jog laimėjimas padės sugrįžti į miestą, kuriame užaugo

Pasiteiravus, ką planuoja veikti su laimėjimu, moteris sako, kad tikisi pasilengvinti kasdienybę. „Mes gyvenam Šiauliuose, ketvirtame aukšte. Vyrui jau sunku laipioti laiptais, aš ir pati pavargstu. Kitas dalykas – mes jaunystę praleidome Kretingoje, labai ten gražu, ramu – norisi grįžti. Tai svajonė yra įsikurti Kretingoje ir arčiau žemės – tikimės, kad su šituo laimėjimu mums tą pavyks padaryti“, – planais dalinasi Zita.

Jokia proga nepraeina be bilietų

Ištikima „Teleloto“ gerbėja save vadinanti šiaulietė kiekvienos savaitės žaidimui leidžia sau įsigyti vieną ar kelis bilietus. Šventinėmis progomis juos papildo dar ir dovanoti: „Visi artimieji žino, kad vietoj gėlių man geriau atnešti bilietą“, – juokiasi moteris ir pasakoja, kad švęsdama šešiasdešimtmetį po bilietą gavo iš kiekvieno svečio, o per vestuvių metines bilietus dovanojo ir vyras, ir vaikai.

Pasiteiravus, ar laimėjimas nesumažino noro toliau dalyvauti loterijoje, Zita tvirtai sako, kad niekas nesikeičia: „Tai yra mano pramoga, malonus laiko praleidimo būdas. Taip bus ir toliau.“

Zitai laimėjus „Teleloto“ Sidabrinę vasaros premiją, toliau žaidžiama dėl Auksinės – kuri verta net 100 tūkst. eurų. Pretendentai į premiją renkami kiekvieną rugpjūčio sekmadienį, o laimėtojas paaiškės paskutinio vasaros žaidimo metu – rugpjūčio 29 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Da

Da  portretas
iš mkokio molio tie lošimo automatai atsirado kaip norisi piretelėti ant tu lauru sumontotu, ir juk vikingai užsiime ta nesąmone juk aikštelė pinai išreklamota per vakar dienos rugtines tarp švedijos bonžuku komantos megėju ir mūsų, profesonalu , juk ten švedai žaide kaše megejo puses viskas juk matėsi montažas visas pilnumoj, nu mėgėjai yra megėjas bet ne profesorius , gėda butu prakišti, o juk dar su pagelba olifejos žaidimu automai, neškite pinigus išlaikytiniams pirkite tuščius bilietukus jms šanco nėra ir nebus, valio sukratas juokiasi iš mūsų avienu, bastą,

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Laimė mėgsta tyla

KKiK

KKiK portretas
Užuojauta taip naiviai viską išpasakojus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių