Pereiti į pagrindinį turinį

J. Numavičius iš partnerio JAV siekia prisiteisti 22 mln. dolerių

2013-12-02 08:00
BNS inf.
T. Urbelionio / BFL nuotr.

JAV įsikūręs vienas vadinamojo "Maxima" dešimtuko" partnerių Julius Numavičius siekia prisiteisti 22 mln. JAVdolerių (55 mln. litų) iš buvusio verslo partnerio Johno Leeso (Džono Lyzo). Savo ruožtu J.Leesas Safolko Aukštajam teismui pateikė arbitražo ieškinį prieš J.Numavičių, prašydamas priteisti 6,3 mln. JAVdolerių (15,75 mln. litų)žalos atlyginimo.

Portalas vz.lt rašo, kad J.Numavičius kaltina J.Leesą apgaudinėjus dėl daugiau nei 22 mln. JAVdolerių - tai liudija teisiniai dokumentai, kuriuos gavo Bostono apygardos teismas. Ieškovas teigia, kad vietos partneris, nuo 2010 metais dvejus metus dirbęs "Marlees Seafood" vykduomuoju direktoriumi, už atkišas (angl. kickback) pagal tam tikras finansines schemas investavo į konkuruojančią savo draugų bendrovę, kurioje taip pat įdarbino savo žmoną.

Prieš trejus metus J.Leesas ieškojo galimybių išplėsti savo šeimai priklausantį jūrų produktų perdirbimo verslą Naujajame Bedforde. J.Numavičius pasiūlė pirkti kontrolinį prieš 27 metus įkurtos J.Leesui priklausančios kompanijos "Marlees Seafood" akcijų paketą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų