„KlasJet“ pirmąjį skrydį planuoja liepą

  • Teksto dydis:

Lietuvos aviacijos grupės "Avia Solutions Group" verslo klasės užsakomųjų skrydžių bendrovė "KlasJet" gavo oro vežėjo pažymėjimą ir jau liepą planuoja pirmąjį skrydį, rašo portalas eversus.lt

"Pirmasis komercinis skrydis įvyks jau liepos pradžioje - kitą savaitę. Vienas iš mūsų unikalaus dizaino verslo klasės lėktuvų skris į prabangų Viduržemio jūros kurortą", - portalui teigė "KlasJet" generalinis direktorius Vitalijus Kapitonovas.

"KlasJet" turi "Bombardier CRJ200" ir "Challenger 850" lėktuvus, o ateityje planuoja įsigyti "Hawker" bei "Embraer Legacy" verslo klasės lėktuvų. Iki 2018-ųjų bendrovė ketina turėti apie 10 lėktuvų.

"KlasJet" įkurta 2013 metų lapkritį, o šių metų balandį bendrovė "Small Planet Airlines" paskelbė įsigijusi ketvirtadalį jos akcijų. Sandorio sumos bendrovė neatskleidžia.

"Avia Solutions Group" valdo daugiau nei 17 antrinių įmonių bei šiuo metu turi atstovybes Lietuvoje, Lenkijoje, Rusijoje, Italijoje, Malaizijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Grupėje dirba daugiau 1600 specialistų iš trisdešimties pasaulio šalių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių