„Lidl Lietuva“ tempas: daugiau nei 200 naujų gerai apmokamų darbo vietų per metus

  • Teksto dydis:

Prekybos tinklas „Lidl“ sparčiai plečiasi Lietuvoje ir per šiuos bendrovės finansinius metus (iki 2023 m. kovo) planuoja sukurti daugiau nei 200 naujų darbo vietų visoje Lietuvoje. Daugiausiai darbo vietų yra suplanuota „Lidl“ parduotuvėse.

„Per paskutinius trejus metus prie „Lidl Lietuva“ komandos jau prisijungė daugiau nei 700 profesionalių komandos narių, kurių dėka vykdome sparčią plėtrą ir galime pasiūlyti naujas darbo galimybes daugiau nei 200 žmonių per metus tiek parduotuvėse ir logistikos centre, tiek ir įmonės administracijoje. Kaip ir visiems kitiems prekybos tinklo darbuotojams, naujiems komandos nariams suteiksime įvairias papildomas naudas, pavyzdžiui, privatų papildomą sveikatos draudimą, profesinio tobulėjimo galimybes ir mokymus bei konkurencingiausią atlyginimą mažmeninės prekybos sektoriuje“, – sako Sandra Savickienė, „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė.

„Rekvizitai.lt“ duomenimis, vidutinis pirmojo 2022 m. ketvirčio užmokesčio vidurkis prieš mokesčius „Lidl Lietuva“ siekė 1928,30 euro ir buvo 33 proc. didesnis už antroje ir 45 proc. didesnis už trečioje vietoje esančių prekybos tinklų vidutinius atlyginimus.

„Lidl Lietuva“ pirmauja tarp didžiųjų prekybos tinklų Lietuvoje ne tik pagal vidutinį darbo užmokestį, bet ir pagal atlyginimų medianą. Pirmąjį 2022 m. ketvirtį vidutinė „Lidl Lietuva“ atlyginimų mediana siekė 1485,39 eurus ir 11 proc. lenkė antroje vietoje esantį prekybos tinklą bei buvo net 35 proc. didesnė už trečioje vietoje esantį prekybos tinklą.

Sandra Savickienė. „Lidl Lietuva“ nuotr.

„Siekdami išlaikyti mūsų siūlomų atlyginimų konkurencingumą, dar šių metų pradžioje 5–15 proc. padidinome darbo užmokestį visiems komandos nariams. Šiam tikslui įgyvendinti iki 2022 finansinių metų pabaigos į atlyginimų biudžetą papildomai iš viso investuosime 9 mln. eurų“, – sako S. Savickienė.

„Lidl Lietuva“ rūpinasi ir fizine bei emocine darbuotojų gerove. Visi komandos nariai yra apdraudžiami papildomu privačiu sveikatos draudimu, kasmet jiems yra dovanojami ir imunitetą stiprinantys vitaminų rinkiniai. Darbuotojai gali nemokamai apsilankyti ir dešimtyje gydytojo psichoterapeuto ar psichologo-psichoterapeuto psichoterapijos seansų per metus. Taip pat darbuotojams siūloma speciali finansinių, teisinių ir asmeninių konsultacijų programa „Gali mumis pasikliauti“, kuri prieinama ir prekybos tinkle dirbantiems daugiau nei 100 ukrainiečių, jų gimtąja kalba.

Dėl išskirtinių sąlygų ir papildomų naudų darbuotojams, jau ketvirtus metus iš eilės „Lidl Lietuva“ įvertinama prestižiniais „Top Employer 2022 Lietuva“ ir „Top Employer 2022 Europe“ sertifikatais. Šiemet įmonė antrąkart pelnė ir „Metų darbdavio“ titulą, kurį suteikia darbo skelbimų portalas „CVbankas.lt“. Naujausius „Lidl Lietuva“ darbo pasiūlymus galima rasti įmonės karjeros portale http://karjera.lidl.lt.

„Lidl Lietuva“ šiuo metu dirba daugiau nei 2,7 tūkst. darbuotojų. Lietuvoje iš viso veikia 63 „Lidl“ prekybos tinklo parduotuvė 24-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose bei Rokiškyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Savitarnoj privaloma nuolaida

Savitarnoj privaloma nuolaida portretas
Lidlui pradejus vadovauti buvusiam iki vaidybininkui viskas pavirto i eiline iki ir maksima ar dar ten koki larioka, eiles prie kasu po 10 zmoniu 1 kasa dirba, o tai prašom i savitarna gieda koks ten apsauginis, tada savitarnoj man nuolaida 10 proc, nes pirkdamas preke susimoku kasininkei alga, o jei ji manes neaptarnauja reiskia privalot grazint nes as pats atlieku kasininkes darba

Anonimas

Anonimas portretas
darbuotojai keiciasi kaip as kojines reiskia ner gerai

fas fas

fas fas portretas
boikotas uz galimybiu pasa
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių