„Lux Express Lithuania“ apie atleidimą įspėjo 23 darbuotojus

Keleivių pervežimo autobusais įmonė „Lux Express Lithuania“ apie atleidimą įspėjo 23 darbuotojus, skelbia Užimtumo tarnyba.

„Išties šiuo metu priėmėme sprendimą atleisti 23 darbuotojus. Tai nelengvas sprendimas, juk gerai suprantame, kad vairuotojams svarbu stabilumas. Apie pasikeitusią situaciją informavome mūsų vairuotojus ir su dauguma jų atsisveikiname abipusiu susitarimu“, – Eltai nurodė „Lux Express“ tarptautinio verslo plėtros vadovas Rait Remmel.

„Iš visų Baltijos šalių būtent Lietuvoje taikomi griežčiausi apribojimai, susiję su COVID–19 pandemijos rizikų valdymu. Deja, tai tiesiogiai veikia mūsų galimybes toliau vykdyti įprastą veiklą ankstesne apimtimi ir išlaikyti tokią pačią darbuotojų komandą kaip anksčiau. Nuo 2020 metų gegužės, kai pamažu buvo švelninami su pandemija susiję ribojimai, mes nuosekliai atnaujinome maršrutų skaičių ir planavome grįžti prie ankstesnių veiklos apimčių. Tačiau, vasaros pabaigoje atsinaujinus COVID–19 susirgimų skaičiui kiekvienoje iš šalių, kuriose veikiame (Estija, Latvija, Lietuva, Lenkija), vėl griežtėja ribojimai – dėl šių priežasčių mums tenka vėl mažinti reisų skaičių ir atitinkamai atleisti dalį darbuotojų“, – teigė R. Remmel.

Gegužės pabaigoje „Lux Express” teigė, kad buvusias maršrutų apimtis tikimasi pasiekti kuo greičiau, bet geriausiu atveju tai įvyks per 12–18 mėnesių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių