„Maximos“ klientai už prekes jau gali atsiskaityti mobiliąja programėle

  • Teksto dydis:

Nuo šiol lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ klientai už pirkinius galės atsiskaityti dar patogiau – išmaniajame telefone įdiegta mobilia programėle. Šią savaitę prekybos tinklas užbaigė programėlės bandymus ir visiems klientams siūlo galimybę už pirkinius, kurių suma neviršija 150 eurų, atsiskaityti programėle. Naudojantis ja bus galima gauti aktualius nuolaidų pasiūlymus, palikti atsiliepimus bei interaktyviame žemėlapyje surasti artimiausias parduotuves.

„Mobilioji programėlė yra vienas iš būdų, leidžiančių mūsų klientams už prekes atsiskaityti daug patogiau ir greičiau. Užbaigėme bandomosios versijos testavimą, įvertinome mūsų klientų atsiliepimus ir siūlymus, atlikome paskutinius programėlės patobulinimus ir dabar jau siūlome naudotis visomis programėlės funkcijomis. Tikime, kad mobilioji „Maximos“ programėlė mūsų klientams taps patogia ir vertinga platforma naudotis pačiais geriausiais pasiūlymais, rasti reikalingą informaciją ir greitai atsiskaityti už pirkinius“, – teigia „Maximos“ generalinė direktorė Kristina Meidė.

Pasak jos, atsiskaitant už prekes programėle, klientui tereikės nuskenuoti tiek savitarnos, tiek įprastos kasos ekrane atsiradusį QR kodą bei savo telefone pasirinkti galimybę pirkinių krepšelio sumą apmokėti prie programėlės prijungta banko kortele. Tuomet teliks telefono ekrane įvesti sugalvotą saugos kodą arba atsiskaitymą patvirtinti nuskaitant biometrinius duomenis, jei naudojamas išmanusis prietaisas tokį funkcionalumą palaiko.

Taip pat mobilią programėlę klientai gali naudoti vietoj plastikinės AČIŪ kortelės arba susikurti ir naudoti virtualią AČIŪ kortelę. Tokiu būdu kiekvienas klientas asmeninius AČIŪ paskyros pasiūlymus ir kitas akcijas galės lengvai peržiūrėti telefono ekrane. Virtualios AČIŪ kortelės sukūrimas nieko nekainuos, o klientai galės naudotis visais įprastos kortelės privalumais.

„Šiandien programėlę jau yra parsisiuntę apie 12000 mūsų klientų, iš kurių du trečdaliai naudoja „Android“ operacinę sistemą, likę – „iOS“. Mes ir toliau klientus kviečiame teikti atsiliepimus apie programėlės funkcionalumą – laikui bėgant tai padės mums įvertinti, kokiomis funkcijomis galėtume papildyti naujas programėlės versijas“, – sako K. Meidė.

Šiuo metu išmaniųjų įrenginių, naudojančių „Android“ bei „iOS“ operacines sistemas, turėtojai mobiliąją „Maximos“ programėlę gali parsisiųsti iš „Google Play“ bei „App Store“ parduotuvių internete. Programėlė yra nemokama.

Atsiskaityti programėle nebus galima už trečiųjų šalių virtualias prekes bei paslaugas, tokias kaip renginių bilietai, pramogų bei kitų paslaugų kuponai ir pan. Taip pat programėlės klientai galės naudotis ir naująja „Scan&Go“ savarankiško prekių skenavimo paslauga.

Daugiau informacijos apie programėles privalumus galima rasti čia.

„Maximos“ nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Nepripažįstu nauju būdų,tai buznis tu programėlių kurėjams.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių