Paankstintas nemokamo sąskaitų apmokėjimo programėlės „Perlas Go“ išleidimas

  • Teksto dydis:

Mokėjimų paslaugas teikianti bendrovė „Perlas Finance“ pristatė nemokamų mokėjimų programėlę „Perlas Go“. Planuota ją pristatyti balandį, tačiau startą paspartino raginimai gyventojams riboti kontaktų viešose vietose skaičių ir augsiantis aptarnavimo nuotoliniu būdu poreikis.

„Perlas Go“ išskirtinumas bus nemokamas komunalinių paslaugų sąskaitų apmokėjimas – visų vietinių sąskaitų apmokėjimui bus taikomas 0 ct paslaugų mokestis. Programėle bus galima sumokėti už vandenį, dujas, elektrą, šildymą, kabelinę televiziją, darželius, sumokėti įmokas VMI, „Sodrai“ ir t. t., taip pat sukurti savo mokėjimo ruošinius.

Iki šiol paslaugas bendrovė teikė tiktai per „Perlo“ terminalų tinklą, o dabar visas ten teikiamas sąskaitų apmokėjimo paslaugas siūlys ir programėlėje.

„Perlo“ veikla pagrįsta būvimu visur, kuo arčiau vartotojų, ir siekiu patenkinti visus kasdienius finansinių paslaugų poreikius. Todėl „Perlo“ terminalų yra net 2400, stengiamės dirbti kiekvienoje gyvenvietėje. Dėl tos pačios priežasties sukūrėme ir pačią prieinamiausią programėlę mokėjimams. Ruošėmės startui balandį, bet jau baigiame testavimą, ir paspartinome pristatymą atsižvelgdami į naujus vartotojų iššūkius – „Perlo“ terminalų klientams ir ne tik jiems dabar praverstų galimybė komunalines įmokas tvarkyti bekontakčiu būdu, idealiu atveju – iš namų“, – sakė Kęstutis Gataveckas, „Perlas Finance“ direktorius.

Programėlė kurta siekiant patogumo ir paprastumo. Sąskaitų duomenis joje galima ne tik suvesti, bet ir nuskenuoti kaip „Perlo“ terminale. Siūlomų tiekėjų sąrašas, kurių duomenų nereikės suvedinėti, bus nuolat papildomas, taip pat vartotojai galės reikalingą tiekėją įtraukti ir patys. „Perlas Go“ leis kurti periodinius mokėjimus, iškart apmokėti visą savo mokėjimų sąrašą ar jo dalį, primins apie mokėtinas sąskaitas, išsaugos mokėjimų istoriją.

Mokėjimams per „Perlas Go“ nereikės kurti atskiros sąskaitos ir įnešti į ją pinigų – apmokėti paruoštas sąskaitas galima ne tik elektronine bankininkyste, bet ir grynaisiais pinigais „Perlo“ terminaluose.

„Perlas Go“ išleidimas yra dalis „Perlo“ atsinaujinimo. Jau 25 metus žinomas, vienas seniausių nepriklausomybę atgavusios Lietuvos prekės ženklų praėjusiais metais atnaujino savo vizualinį identitetą, tapo modernesnis, o ateityje toliau plės siūlomų paslaugų ratą ir savo auditorijas. „Perlas Go“ galima naudotis telefonuose su „iOS“ ir „Android“ operacine sistema.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lidija

Lidija portretas
Jungiausi prie perlas go,o prijunge prie perlas.dabar apsimoketi mokesčių nera tik bilietų prisipirkti galiu.kaip išeit iš šios programos gal žinot kas????
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių