Papiktino „LP Express“ kurjerio darbo ypatumai: iš autobusiuko siuntos skraidė

  • Teksto dydis:

Greta Karmėlavoje esančio paštomato internautas Dalius užfiksavo šokiruojantį vaizdą. „LP Express“ kurjeris nusprendė nesivargti tvarkingai perkelti siuntas iš autobusiuko, tad jas tiesiog mėtė ant žemės.

Internete paviešintame vaizdo įraše siuntų kurjerio nesimato – jis stovi autobusiuke. Tačiau žmogus užfiksavo, kaip iš minėtos transporto priemonės viena po kitos ant žemės skrieja siuntos.

Po šiuo vaizdo įrašu pasipylė internautų komentarai. Vieni piktinasi kurjerio neatsakingumu, kiti į situaciją nusprendė pažvelgti sarkastiškai.

Taigi parašyta „express“, turi greitai skraidyti dėžės.

„Kai nori namo, bet liko dar 30 taškų“, – šmaikštavo Deimantė.

„Taigi parašyta „express“, turi greitai skraidyti dėžės“, – šmaikštavo Linas.

„Galvoju, kodėl per „Express“ taip greitai prekės atkeliauja, nes jos skrenda tiesiog“, – šmaikštavo internautas Pijus.

„Kažin, ar ne su kojom ten jas išspyrė lauk“, – svarstė Evelina.

Pasitaikė ir tokių internautų, kurie dalijosi savo patirtimi – vieni skundėsi vėluojančiomis siuntomis, kiti piktinosi gaunantys sugadintas siuntas. Tiesa, ar šie atvejai susiję būtent su „LP Express“ – lieka neaišku.

„Geriau tegul skrenda, nei vis dar nuo Kalėdų kažkur Vilniaus terminale guli“, – nuomone dalijosi Darius.

Kažin, ar ne su kojom ten jas išspyrė lauk.

„Gavau ir aš sugadintą siuntą, tai kaltę suvertė neteisingai pakuotei, bet kai taip mėto, tai pakuok į ką nori“, – vaizdo įrašą komentavo Linas.

„Kai kreipsitės į „LP Express“ dėl sugadintos siuntos ir atsakys, kad jie nekalti, nes buvo netinkamai supakuota, nusiųskite šį video, įdomu, koks būtų tada atsakymas, manau tyla“, – nuomone dalijosi Ingrida.

„Bet juk čia nuo dirbančio žmogaus sąžinės priklauso. Jeigu jis nenori, nemyli darbo, o tik atlyginimą, tai taip ir dirba. Šlykštūs tokie, o dar ir visada nepatenkinti“, – rašė internautė Vyda.

Portalo žurnalistams „Lietuvos pašto“ atstovė spaudai Monika Pivoraitė patvirtino, kad ši situacija bendrovei žinoma, o minėtas incidentas užfiksuotas Karmėlavoje.

„Atsiprašome dėl tokio darbuotojo elgesio. Visuomet siekiame užtikrinti paslaugų kokybę, todėl tokių atvejų netoleruojame. Šią situaciją taip pat įvertinsime pasikalbėję su darbuotoju, o už darbo taisyklių pažeidimą pritaikysime atitinkamą drausminę nuobaudą“, – situaciją komentavo „Lietuvos pašto“ atstovė spaudai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laima

Laima portretas
Šiandien labai pasipiktinusi kurjerio darbų.Yra siunta kurią turėjo pristatyti į namus.Kadangi esu dirbanti norėjau paprašyti kad pakeliui sustotų ir ja man pristatytų. Jis nesutiko ir įmetė į bet kokį pastomata nepaklausęs ar patogų. Kadangi man nepatogu kitam miesto gale paimti nes dirbu siunta gali likti nepakinta.

Pafa

Pafa portretas
Ten neaišku kas skraido. Iškrypėliai jūs darot šūdą iš banano...

jonas

jonas portretas
o kaip sandeliose skraido dar nematet
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių