Po kaunietės eglute – 75 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Pardavimų srityje dirbanti Viktorija iš Kauno pasidovanojo sau puikią kalėdinę dovaną – įsigijusi momentinės loterijos bilietą „Vegas“ laimėjo pagrindinį prizą – 75 tūkst. eurų.

„Dažnai nusiperku momentinės loterijos bilietų. Ypač mėgstu išbandyti naujas loterijas, kai jos pasirodo. Visą laiką tikėjau, kad laimėsiu didelę pinigų sumą, dėl to ir dalyvauju. O dabar, kai šitaip pasisekė, prireiks šiek tiek laiko, kad viską suvokčiau. Ir dar prieš Kalėdas – visiškai neįtikėtina, kad laimėjau tokią dovaną“, – juokėsi žaidėja.

Pamačiusi, jog parduotuvėje atsirado naujos spalvos „Vegas“ bilietų, žaidėja įsigijo paskutinį prie kasos pamatytą raudonos spalvos bilietą.

„Pamačiau, kad „Vegas“ atsinaujino – pasirodė ryškiai mėlynos spalvos bilietai, o tarp jų buvo likęs vienas ankstesnės serijos – raudonas – bilietas, nusprendžiau jį įsigyti. Loterijos bilietų įsigyju tik tada, kai jaučiu, jog diena bus sėkminga. Šia pramoga mėgaujuosi, kai nuojauta pašnibžda, jog gali pasisekti laimėti“, – sakė kaunietė.

Žaidėja taip pat turi bilietų trynimo ritualą. Pirmiausiai nutrina simbolius ir tik įsitikinusi, jog pavyko laimėti, nutrina po laimėjimą atnešusiu simboliu esančią sumą. Taip – dar įdomiau.

„Galvojau, kad laimėjau penkis eurus. Džiaugiuosi net ir tokiais laimėjimais, nes svarbiausia – apskritai laimėti. O pradėjusi trinti pamačiau skaičių „septyni“. Pradėjau šypsotis, kad laimėjimas – netikėtas, niekada nesu laimėjusi tokios sumos. Nutrynusi visą laukelį ir pamačiusi 75 tūkst. eurų sumą, negalėjau patikėti. Galvojau, kad blogai supratau, užmiršau loterijos taisykles“, – negalėjo patikėti laimėtoja.

Laimėjimo džiaugsmą dar labiau sustiprino tai, jog Viktorija prieš keletą savaičių kitoje momentinėje loterijoje – „Deimantai“ – laimėjo 1000 eurų sumą. Moteris nesitikėjo, kad laimėjimų sėkmė ir vėl aplankys taip greitai.

„Geresnės dovanos sau padovanoti tiesiog negalėjau. Negana to, kad laimėjau 75 tūkst. eurų, dar ir įgyvendinau svajonę loterijoje laimėti didelę piniginę sumą. Šventiniu laikotarpiu labiau pasisekti tiesiog negali“, – emocijomis dalinosi moteris.

Paklausus apie tai, kur išleis laimėjimą, džiaugsmo apimta moteris dar negalėjo tiksliai įvardinti – leis nurimti emocijoms, o tada pradės galvoti, kokia investicija būtų pati geriausia.

„Vienas svajonės etapas įgyvendintas, bet dabar, sužinojusi, jog mano nuojauta tikrai pasiteisina, sėkmę bandysiu ir kitose momentinėse loterijose. Pavyzdžiui, „Sėkmės 7“ (10 eurų) ar „Ketvirtis milijono“ – gal išbandžius aplankys sėkmė, verta 250 tūkst. eurų“, – planus atskleidė žaidėja.

Viktorija tapo savo svajonių Kalėdų seneliu – juo tapti galite ir jūs, jeigu saugiai lankydamiesi parduotuvėse prie kasų įsigysite momentinės loterijos bilietų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių