Staigmena Lietuvos loterijų žaidėjams

  • Teksto dydis:

Inovatyviausių loterijų Lietuvoje organizatorė „Euloto“ pristatė naujieną, kuri itin patiks vieno žiūrimiausių HBO serialų gerbėjams. Mūsų šalies prekybos vietose pasirodė nutrinamas momentinės loterijos „Sostų karai“ bilietas.

„Remiantis žiūrimumo rodikliais, šis serialas Lietuvoje turi didžiulę gerbėjų minią. Tikimės, kad tiems, kuriems patiko stebėti fantastinę kovą dėl valdžios, patiks ir galimybė patiems kautis – dėl fantastiško laimėjimo iki 75 000 Eur. Esame labai dėkingi savo ilgametei partnerei – tarptautinei įmonei „Scientific Games“, kuri diktuoja bilietų gamybos technologijų madas visam pasauliui. Ji padėjo sukurti įspūdingai atrodantį, aukščiausius loterijų gamybos ir saugumo standartus atitinkantį loterijos bilietą, licencijuotą „Warner Bros Discovery Global Themed Entertainment“, – sakė momentinių loterijų produkto vadovė Laura Skrebytė.

Su vienu momentinės loterijos „Sostų karai“ bilietu galima laimėti net 15 prizų. Didžiausias laimėjimas siekia net 75 000 Eur.

Bilieto kaina 5 Eur. Įsigyti galima visose loterijos bilietų platinimo vietose.

Loterijos organizatorė „Euloto“ yra Pasaulio loterijų asociacijos ir Europos loterijų asociacijos narė. 2021 m. Europos loterijų asociacija, įvertinusi „Euloto“ veiklą ir loterijų organizavimo procesus, suteikė bendrovei Atsakingo žaidimo sertifikatą.

„Euloto“ Lietuvos loterijų dalyvius išskirtiniais žaidimais nustebina jau ne pirmą sykį. Praeityje bilietų stoveliuose buvo galima išvysti šios įmonės organizuotas loterijas tokiais puikiai atpažįstamais pavadinimais kaip „James Bond 007“, „UNO“ ar „Monopoly“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių