Susisiekimo ministerija Lietuvos paštą ragina didinti efektyvumą

  • Teksto dydis:

Susisiekimo ministerija ragina Lietuvos paštą siekti aukščiausios paslaugų kokybės, didinti veiklos efektyvumą, automatizuoti ir skaitmenizuoti procesus. Tai išdėstyta ministerijos bendrovei pateiktame atnaujintame lūkesčių sąraše, pranešė ministerija.

Pasak susisiekimo ministro Mariaus Skuodžio, iš Lietuvos pašto valdybos ir vadovybės tikimasi, kad būtų užtikrintos aukščiausios kokybės paslaugos, taip pat prašoma tinkamai komunikuoti su klientais, darbuotojais, vietos bendruomenėmis bei savivaldybėmis, juos iš anksto informuojant apie pokyčius.

„Nedovanotina, jei Lietuvos paštas nesugeba tinkamai paaiškinti visuomenei vykdomų pokyčių, jų priežasčių ir naudos, dėl ko gyventojai priversti kreiptis į Vyriausybę“, – pranešime sakė ministras.

„Modernizuojant pašto veiklą visos suinteresuotos šalys – klientai, darbuotojai, vietos bendruomenės, savivaldybės – būtų iš anksto informuotos apie būsimus pokyčius, būtų paaiškintos jų priežastys ir, jei reikia, sudaromi pereinamieji laikotarpiai – to šiuo metu trūksta“, – teigė M. Skuodis.

Lūkesčių sąraše pažymima, kad Lietuvos paštas turi didinti klientų pasitenkinimą, nuolat ieškoti sprendimų, kurie leistų vartotojams maksimaliai patogiai naudotis pašto paslaugomis ir gauti susijusią informaciją.

Pažymima, jog Lietuvos paštas negali ignoruoti ir finansinių tikslų.

„Nepriimtina, kad Lietuvos pašto pajamos iš veiklos, kuri yra komercinė, nepadengia net jos patiriamų sąnaudų“, – teigiama pranešime.

Lūkesčių įgyvendinimo eigą planuojama įvertinti šių metų pabaigoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Savo ruožtu, Lietuvos žmonės turėtų duoti griežtą nurodymą susisiekimo ministrui tvarkyti kelius. Kada taip buvo, kad vasaros viduryje Lietvoje būtų tokie duobėti keliai?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių