Sustabdyta prekyba nesaugiomis krevetėmis

  • Teksto dydis:

Sustabdyta prekyba nesaugiomis virtomis ir lukštentomis krevetėmis (Litopenaeus vannamei) ,,Ocean Pride”, importuotomis iš Vietnamo (gamintojas ,,UAQuang Phu Bac Lieu Construction Fishery“, Hoa Binh Town, Vietnamas. Partijos Nr. 4292/17748, tinka vartoti iki 2016 10 19), informuoja Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba.

Belgijos atsakinga institucija Europos Komisijos Skubiųjų pranešimų apie nesaugų maistą ir pašarus sistema RASFF pranešė apie tai, jog šiose krevetėse nustatyti patogeniniai mikroorganizmai Salmonella spp.

Europos Sąjungos valstybėse šiuos produktus platino didmeninės prekybos įmonė, registruota Belgijoje. Nesaugios krevetės taip pat buvo išplatintos Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje.

Tyrimo metu nustatyta, kad krevetes į Lietuvą įvežė bendrovė,,Reaton“ (Algirdo g. 40, Vilnius), kuriai Vilniaus valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba nurodė nedelsiant surinkti nesaugius produktus iš rinkos ir sunaikinti specializuotoje įmonėje.

Vartotojai, įsigiję minėtos partijos krevečių, gali jas grąžinti prekybininkams ir atgauti sumokėtus pinigus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SALMONĖLA

SALMONĖLA portretas
Belgijos atsakinga institucija Europos Komisijos Skubiųjų pranešimų apie nesaugų maistą ir pašarus sistema RASFF pranešė apie tai, jog šiose krevetėse nustatyti patogeniniai mikroorganizmai Salmonella spp. O dabar paklauskit ką veikė lietuvos atsakinga institucija valstybinė maisto kontrolė . NUODIJA ????? IR GAUNA ALGAS , DIDELES ALGAS . Aš būdamas paprastas gyventojas gaugiau pažeidimų rasčiau nei valstybinė maisto kontrolės specialistai , net po jų patikrinimo . Ten puosmaukos ir žudikai dirba ? kieno jie užsakymus vykdo prezidentės ar seimo ?

SALMONĖLA

SALMONĖLA portretas
O dabar perskaitykite straipsnio pavadinimą : Sustabdyta prekyba nesaugiomis krevetėmis

SALMONĖLA

SALMONĖLA portretas
LAUKIAM PAVADINIMŲ : maaaaximaaaaa . Kažko įprastas pavadinimas kur tik kas nesveiko . O DABAR GERAI ĮSISKAITYKITE : Nesaugios krevetės BUVO išplatintos .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių