Pereiti į pagrindinį turinį

„Teo LT“ ir „Omnitel“ jungtuvių kol kas nebus

2014-05-22 12:12
T. Urbelionio/BFL nuotr.

Švedijos telekomunikacijų milžinė "TeliaSonera" šiuo metu neplanuoja jos valdomų Lietuvos bendrovių "Teo LT" ir "Omnitel" sujungimo, tačiau šios įmonės nuo šiol "Teo" ir "Omnitel" bendradarbiaus gerokai artimiau.

"Toks pasiūlymas ("Teo LT" ir "Omnitel" sujungimas - BNS) šiuo metu neguli ant mano stalo (...) Sujungimo galimybės neatmetame, tačiau galimų ateities veiklų mes neaptarinėjame.

iskusijos apie mūsų įmonių susiliejimą arba bendradarbiavimą vyksta ne vienoje šalyje. Aš visur sakau tą patį - pradėkime nuo kliento ir jo požiūrio. Ką abi įmonės kartu ar atskirai gali padaryti, kad klientams būtų geriau ir patogiau. Vėliau pamatysime, kur tai nuves abi įmones", - interviu dienraščiui "Verslo žinios" sakė "TeliaSonera" prezidentas ir generalinis direktorius Johanas Dennelindas.

Anot jo, "TeliaSonera" šiuo metu taip pat nesvarsto galimybės išpirkti likusias "Teo LT" akcijas ir delistinguoti įmonę iš "Nasdaq Omx" Vilniaus biržos.

"Lietuvoje turime dvi bendroves. Abi jos savo srityje yra stiprios, tačiau nė viena nėra atskleidusi viso savo potencialo. Mūsų tikslas - kad tai įvyktų iki 2018 metų", - tvirtino J.Dennelindas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų