VASA vadovo konkursą laimėjo A. Zuokas

  • Teksto dydis:

Vilniaus savivaldybės valdomos įmonės „Vilniaus atliekų sistemos administratorius“ (VASA) direktoriaus konkursą laimėjo buvęs sostinės meras, miesto tarybos narys Artūras Zuokas.

Pasak savivaldybės, iš naujojo VASA vadovo tikimasi efektyvių sprendimų įgyvendinant miesto atliekų tvarkymo strategiją.

„Savo atrankas visada vykdome skaidriai ir objektyviai, nėra jokių politinių užsakymų, patinka nepatinka. Artūras Zuokas objektyviai buvo geriausias kandidatas iš visų dalyvavusių ir atėjusių į konkursą. Teisės aktus, kurie reguliuoja šią veiklą, jis išmano“, – pranešime teigė Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Povilas Poderskis.

Pasak jo, meras Remigijus Šimašius šioms pareigoms iškėlęs aukštus lūkesčius bei lauks konkretaus plano, kaip bus įgyvendinta atliekų tvarkymo strategija.

A. Zuokas pareigas pradės eiti jo kandidatūrą patikrinus teisėsaugai ir po to, kai jis pasitrauks iš  tarybos, kadangi šios pareigos nesuderinamos su vadovavimu įmonei.

Konkurse į VASA vadovo pareigas dalyvavo 10 kandidatų, jį organizavo savivaldybės pasamdyta personalo atrankos bendrovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
na tai dabar trigubai pabrangs siuksliu isvezimas

Žulikas

Žulikas portretas
Žulikas įsitaisys šiltoj vietoj.

nebutu

nebutu portretas
mafijos abonentu kaip gi kitaip juk svoja hebra...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių