Vestuvės Palangoje – įsimintiniausios šventės garantas

  • Teksto dydis:

„Šventė prie jūros – milijono verta emocija. Žmogus tiesiog nori būti prie bangų, tai tarsi pakylėjimas vienu laipteliu aukščiau. Šiandien Palanga suteikia daug daugiau galimybių, nei jų būta anksčiau “, – apie vestuves Palangoje pasakoja renginių organizavimo įmonės "Ars Idea" savininkė Evelina Aleksandravičė.

Anot svečių namų “Melt”, esančių Palangos vasaros parke, vadovės Laurinos Kuprytės, Palangą, kaip puikią vietą šventėms pasirenka ne tik jaunavedžiai, tačiau ir jūros išsiilgusieji.

“Palangą atranda švenčiantys gimtadienius, jubiliejus, mergvakarius, bernvakarius, krikštynas ar net – klasės susitikimus. Pastaruoju metu sulaukiame daugybės užklausų įvairioms progoms. Žmonės nori švęsti prie jūros, čia rengti svarbiausias savo gyvenime šventes, kurti geras emocijas ne tik sau, bet ir savo svečiams. Atsinaujinusi Palanga šiandien išties keičiasi ir modernėja, todėl pasiūlyti turime ką. Tai, jog svečių namai “Melt” yra įsikūrę prie pat Palangos tilto – itin žavi žmones. Tačiau galime pasiūlyti visa šventės paketą: apgyvendinimas kartu su maitinimu. Šalia įsikūręs restoranas PJAZZ, siūlantis maitinimo paslaugas yra puiki erdvė šventei”, – apie vestuves Palangoje kalbėjo svečių namų vadovė.

Svečių namai yra Palangos vasaros parko teritorijoje, kuris yra itin patrauklus su vaikais atvykstantiems poilsiautojams. Palangos vasaros parko pramogos svečių namų gyventojams – nemokamos.

Įvairius privačius bei įmonių renginius organizuojanti E. Aleksandravičė sako, kad keičiasi ne tik Palangos miestas ir jo įvaizdis, tačiau ir patys renginiai. Žmonės mieliau tampa renginio dalyviais, o ne žiūrovais.

Besikeičiančios tradicijos labiausiai pastebimos bendraujant su jaunavedžiais, planuojančiais savo šventę.

“Praėjo laikas, kuomet jaunavedžiai nori pasyvaus dalyvavimo šventėje. Jie nori ne tik stebėti vedėją, o ir įsitraukti į pačią šventę. Po renginio norima išsinešti kuo geriausias emocijas, naujas patirtis, naujus žmones“, – kalbėjo pašnekovė.

Jaunavedžiams norisi ne tik fotosesijos prie jūros: pajūryje jie nori rengti savo šventę, pasikviesti svečius. Juos žavi kasdien ta pati, tačiau tuo pačiu ir kitokia jūra, pagaliau – naujos erdvės ir veiklos.

„Jaunavedžiai renkasi net ir dviračių žygius, tačiau senosios tradicijos nėra pamirštos, pavyzdžiui jaunavedžių pasitikimas su duona ir druska. Tai tikrai jaudina “, – pasakojo renginių organizatorė.

Klaipėdiečiai Jurgita ir Arnas Juknos savo vestuvėms pasirinko svečių namus “Melt”, kartu su jais šventėje dalyvavo ir apie penkias dešimtis svečių.

„Palangoje nuolat lankydavomės visus metus. Didelį įspūdį paliko Palangos bažnyčia, kunigai ir jų mišios. Vaikštinėdami po Palangą ieškojome, kur galėtų apsistoti mūsų svečiai ir radome jaukų, šiuolaikišką ir patogų viešbutį šalia jūros „Melt“. Rezervavę kambarius gavome pasiūlymą kreiptis į PJAZZ restoraną, esantį greta, dėl šventinės vakarienės. Taip viskas įgavo pagreitį“, – teigė jaunavedžiai.

Apie pusė svečių į šventę atvyko iš Vilniaus, nors pati pora – klaipėdiečiai.

Jie pasakojo, jog svečiams patiko apsilankyti pajūryje, o emocijos, įspūdžiai ir prisiminimai po šventės liko patys geriausi.

“Po vestuvių fotosesija vyko Birutės parke, iš kurio mus paėmė svečių namų suorganizuotas traukinukas. Buvo pasiūlytas laikas ir Palangos vasaros parke - jis įskaičiuotas į svečių namų kainą. Net nepastebėjome, kaip prabėgo laikas ir atėjo rytas. Kuo geriausi atsiliepimai ir įspūdžiai”, – apie savo vestuves Palangoje pasakojo jaunavedžiai. Tiesa, šiuo metu fotosesijos Palangos Birutės parke yra apmokestintos parko vadovybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių