VIADA LT kviečia į atnaujintą degalinę Marijampolės plente

  • Teksto dydis:

Didžiausias Lietuvoje degalinių tinklas VIADA LT, nepaisant įtempto laikotarpio, plečia veiklą ir dar labiau gerina savo paslaugų kokybę. Vien per pirmą šių metų pusmetį ši lietuviško kapitalo įmonių grupė atidarė dvi naujas ir rekonstravo tris jau veikiančias degalines. Į vieną pastarųjų, esančią Marijampolės plente Kaune, investuota 400 tūkst. eurų.

Atsinaujina ir plečiasi

VIADA degalinių tinklas, vykdydamas plėtrą ir rekonstruodamas degalines, siekia, kad ne tik degalinių interjeras ir eksterjeras, bet ir teikiamų paslaugų kokybė įtiktų šių dienų klientui.

Tai ypač pajuto Kauno miesto ir rajono gyventojai, o taip pat ir šio regiono verslo sektorius. Prieš metus, šalia Kauno, „Via Baltica“ automagistralės 84 km, ties Kampiškių kaimu, VIADA atidarė didžiausią ir itin modernią degalinę, o šiemet kauniečiai ir Kauno miesto svečiai jau gali užsukti ir į atnaujintą VIADA degalinę Marijampolės pl. 29.

Šis kelias jungia Kauno miestą su Kauno rajonu, driekiasi nuo Kauno Algirdo Brazausko hidroelektrinės iki Garliavos pro Rokus, Panemunę, juo nuolat važiuoja lengvieji ir krovininiai automobiliai.

Degalinių VIADA tinklas yra mėgstamas gyventojų, o įmonių atstovai jį įvardija, kaip patikimą ir svarbų partnerį. Esami VIADA klientai jau seniai įsitikino, kad šio tinklo degalinėse apsimoka sustoti visiems, kurie vertina kokybišką, greitą ir malonų aptarnavimą, palankias degalų bei prekių kainas, kokybišką, šviežią vietoje gaminamą maistą.

Taupo klientų laiką

VIADA Marijampolės pl. 29 klientus pasitinka didele, erdvia, sutvarkyta teritorija, atnaujintomis degalų kolonėlėmis ir, žinoma, rekonstruotu pastatu.

Įsitikinome patys, kad klientai teigiamai vertina pokyčius šioje degalinėje. Užkalbintas krovininio automobilio vairuotojas džiaugėsi, kad šioje degalinėje gali greitai ir patogiai įsipilti degalų, nes yra greitaeigės kolonėlės, skirtos sunkiasvorėms transporto priemonėms, o VIADA mobilioji programėlė jam leidžia greitai ir saugiai atsiskaityti už degalus, net nebūtina užeiti į degalinę.

Sutikta kita lojali Marijampolės plento degalinės klientė akcentavo, kad degalinės rekonstrukciją vertina teigiamai, nes gali ne tik įsipilti degalų, bet ir mėgautis mėgstamais, šviežiai gaminamais VIADA sumuštiniais, jaukioje aplinkoje išgerti mėgstamos kavos. „Ši degalinė – vieta, kurioje gera ir malonu sustoti“, – teigė klientė.

VIADA nuotr.

Kavos – ir į savo puodelį

Nuolatiniai klientai puikiai žino, kad VIADA degalinėse apsimoka sustoti ne tik dėl puikių degalų kainų, skanaus maisto, gardžios kavos, bet ir atsakingo VIADA LT požiūrio į gamtą.

Kvapnia VIADA kava dabar galima mėgautis ir iš savo atsinešto daugkartinio puodelio, kuris suteiks mėgstamam karštam gėrimui puikią nuolaidą.

Neturintiems daugkartinių puodelių, bet mėgstantiems kavą, VIADA LT taip pat siūlo gamtai draugišką variantą – popierinius puodelius.

„Skani kava, dar vieną imame. Parvešime mamai. Kitąkart su daugkartiniais puodeliais atvažiuosime. Nežinojau, kad taip galima“, – tvarią degalinių tinklų paslaugą įvertino pora, gyvenanti Rokuose.

Neturintiems daugkartinių puodelių, bet mėgstantiems kavą, VIADA LT taip pat siūlo gamtai draugišką variantą – popierinius puodelius, kurių dangteliai gaminami iš krakmolo ir suyra per dvejus trejus metus bei tampa trąša žemei. Tad visi klientai, net ir tie, kurie nesinaudoja daugkartiniais puodeliais, gali būti tikri, kad kartu su VIADA LT prisideda prie aplinkos tausojimo.

Pažvelgus į smagiai prie puodelių kavos besišnekučiuojančius klientus, besišypsančius, nuoširdžius, paslaugius, patariančius VIADA LT darbuotojus, tampa aišku, kad VIADA kava ir personalas pritraukia klientus, net ir tuos, kurie nevairuoja, o dėl gardžios kavos ateina pėstute.

Įvertino pokyčius

VIADA degalinių tinklo atstovai džiaugiasi, kad Marijampolės plento degalinės rekonstrukcija pritraukia dar daugiau klientų.

„Pokyčiai klientus maloniai nustebino. Praplėsta poilsio, užkandžių zona, nuomojamų priekabų pasiūla. Klientai gali įsigyti skanios kavos, vietoje gaminamų įvairių rūšių sumuštinių, dešrainių, šviežių, čia pat krosnyje keptų bandelių“, – vardijo degalinės vadovė Gintarė Veličkaitė, kviečianti užsukti į šią degalinę ir pasinaudoti ne tik 50 proc. nuolaida kvapniai šviežiai maltų pupelių kavai, sumuštiniams, dešrainiams, bet nepraleisti progos ir įsipilti degalų pigiau. Šiuo metu degalinėje taikoma 10 euro centų nuolaida litrui degalų.

Rekonstrukcijos metu degalinėje suprojektuotas išmanusis LED apšvietimas su nauja valdymo sistema, atnaujinta energijos resursų kontrolės sistema. Degalinei aprūpinti perkama tik žalioji energija, o ateityje ant degalinės stogo planuojama įrengti saulės baterijas. Naujasis degalinės interjeras atitinka visų VIADA degalinių rekonstrukcijų konceptą, kaip ir draugiškas personalas, jauki degalinės aplinka bei moderni įranga.

Sumokėti – programėle

Marijampolės plento degalinėje užsipilti degalų galima visą parą, atsiskaitant savitarnos terminale arba naudojantis programėle. Užkąsti, pasimėgauti kava, įsigyti kitų prekių galima nuo 6 val. ryto iki vidurnakčio.

Plastikinių lojalumo kortelių perkėlimas į mobiliuosius telefonus, popierinių ar asmeninių puodelių naudojimas, atliekų rūšiavimas – ilgalaikės ir bendrovei labai svarbios strategijos, taikomos šiai ir kitoms tinklo degalinėms, dalys.

Telefone įsidiegus VIADA programėlę, ja lengva, patogu ir greita atsiskaityti už degalus, kitas degalinėje įsigytas prekes ar paslaugas. Atskiri sprendimai pritaikyti privatiems ir verslo klientams.

VIADA klientai vertina ir tai, kad degalinėse siūlomas platus paslaugų spektras: galima pasinaudoti modernių automatinių plovyklų paslaugomis, išsinuomoti priekabą, susimokėti mokesčius už kelius ar suteiktas komunalines paslaugas, išsigryninti pinigų ar gauti paskolą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
Putinas.

Čiukčius

Čiukčius portretas
Tik vatnyks gali remti okupanto versla, lietuviai turetu vengti situ lukoilo koloneliu.

Nezurnalistas

Nezurnalistas portretas
Atvaziuoju uzpilt degalu-eile prie mesainiu, kavos, kasininkai su virejo apdarais valganciuosius aptarnauja be rules. Kitame degalines kampe parduodami drabuziai, liaudes meno dirbiniai, sedi mociute su savo obuoliais. Kledesiai? Ne- tuoj ateis
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių