Pereiti į pagrindinį turinį

NT vystytojai pirkėjus vilioja netikromis nuolaidomis

2009-04-15 18:44
NT vystytojai pirkėjus vilioja netikromis nuolaidomis
NT vystytojai pirkėjus vilioja netikromis nuolaidomis / Vystytojų nuotr.

Nekilnojamojo turto (NT) valdymo ir plėtros bendrovė „MG Valda“ paskelbė butų kainas name „North Star“ sumažinusi iki 50 proc. ir tikina, kad jos jau pasiekė dugną. Tačiau net po sumažinimo kainos šiame name ne ką mažesnės nei kitų NT bendrovių.

„Kaimyninėje Latvijoje, kur ūkio nuosmukis prasidėjo gerokai anksčiau nei Lietuvoje, taip pat vystome gyvenamojo būsto projektą. Rinkodaros sprendimas pamažu mažinti būstų kainas Latvijoje nepasiteisino. Teigiamos pirkėjų reakcijos sulaukėme tik iki dugno nuleidę kainas. Supratome, kad šiandien ir Lietuvoje NT pardavėjų masiškai naudojama kelių proc. dydžio nuolaidų taktika ar vilionės įvairiomis dovanomis krizės akivaizdoje neveikia. Pasimokę kaimyninėje šalyje, nedarysime klaidų tėvynėje: nusprendėme iš karto maksimaliai sumažinti „North Star“ būstų kainas“, - teigė „MG Valdos“ Turto valdymo direktorė Sigita Survilaitė-Mekionienė.

Tiesa, net ir 50 proc. sumažinus butų kainas „North Star“ name jos nėra pačios žemiausios, kokias galima rasti sostinėje. Šiam projektui pristatyti skirtoje interneto svetainėje teigiama, kad butų kainos minėtame name dabar svyruoja nuo 190 tūkst. už 37 kv. m. ploto 1 kambario butą iki 450 tūkst. litų už 4 kambarių, 94 kv. m. ploto butą.

Taigi kainos prieš sumažinimą turėjo būti iš tiesų žvėriškos - atitinkamai apie 370 tūkst. litų už 1 kambario butą ir apie 900 tūkst. už 4 kambarių butą. Tai apie 10 tūkst. vieną kvadratinį metrą.

S.Survilaitė-Mekionienė taip pat pabrėžė, kad „North Star“ gyvenamasis namas jau baigtas statyti. Būsto ieškantys žmonės gali jį apžiūrėti, įvertinti statinio kokybę.

Sostinės Verkių gatvėje per pusantrų metų pastatytas naujasis 8500 kv. m dydžio gyvenamasis namas yra netoli centro. Septynių aukštų name suprojektuoti 1 - 4 kambarių butai. Taip pat įrengta 1400 kv. m ploto vaikų žaidimų aikštelė, o per gegužės - birželio mėnesius greta bus pasodintas parkelis. Butai name įrengti su daline apdaila, tačiau galima pasirinkti ir visiškai įrengtus būstus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų