„Hoptrans logistics“ planuoja plėstis

  • Teksto dydis:

Lietuvos kapitalo krovinių vežimo ir logistikos grupė „Hoptrans Logistics“ stiprina pozicijas strategiškai svarbioje Vokietijos rinkoje, kur jau šių metų pabaigoje planuoja turėti iki 100 vilkikų parką.

Pasak bendrovės vadovo Rimvydo Melkūno, sprendimą daugiau dėmesio skirti Vokietijai, kur jau trejus metus veikia 20 vilkikų turinti grupės įmonė „Hoptrans“, lėmė noras būti arčiau savo klientų ir partnerių.

„Prieš trejus metus, dar prieš pat koronaviruso pandemiją, nusprendėme, kad nebenorime Vokietijos rinkoje būti tiesiog dar vienu Rytų Europos vežėju“, – interviu BNS Plius sakė R.Melkūnas.

Jau nebeužtenka klientui pasiūlyti krovinį nuvežti iš taško A į tašką B.

Pasak jo, į Vokietiją pastaruosius penkiolika metų bendrovė veždavo krovinius tiek tranzitu, tiek į ją ir iš jos.

„Jau nebeužtenka klientui pasiūlyti krovinį nuvežti iš taško A į tašką B. Dažnu atveju logistinius maršrutus tenka planuotis kartu, apskaičiuojant didžiausią naudą klientui. Esame ne tik pervežėjas, bet ir patarėjas. Todėl norėjome Vokietijoje turėti savo investicijų, savo žmonių“, – kalbėjo R.Melkūnas.

Pasak jo, „Hoptrans“ ketina investuoti ir Lenkijoje ir Jungtinėje Karalystėje, kur taip pat veikia grupės įmonės, tačiau didžiausia plėtra planuojama Lietuvoje.

„Jungtinėje Karalystėje planuojame įsigyti kelias dešimtis naujų vilkikų, o Lenkijoje – maždaug 100. Tačiau patį didžiausią augimą planuojame Lietuvoje, čia automobilių parką ketiname plėsti bent 500 vienetų. Lietuvoje verslo aplinka yra gana gera tiek savo procesų sparta, tiek mokestine aplinka“, – pabrėžė „Hoptrans Logistics“ vadovas.

Įmonė, R.Melkūno teigimu, jau gauna signalų, kad yra reikalinga ir Amerikoje, tačiau sprendimai dėl plėtros bus skaičiuojant savo pajėgumus, to bendrovė nesiims aklai.

„Hoptrans Logistics“ pernai apyvartą padidino daugiau nei aštuonis kartus, iki 137,67 mln. eurų, o grynąjį pelną – 3,2 karto, iki 4,05 mln. eurų.

Tokį augimą, pasak įmonės vadovo, lėmė pakeista grupės struktūra, kai visos pajamos buvo konsoliduotos įmonėje „Hoptrans Logistics“ – ji tapo pagrindine įmone „Hoptrans“ grupėje.

Rezultatai: „Hoptrans Logistics“ pernai apyvartą padidino daugiau nei aštuonis kartus, iki 137,67 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tikisi,

Tikisi, portretas
kad uz dyka uzplus pabegeliai!? Deja,ne vienas ju neatvyko cia dirbti,ponuliai! Be to,lenku slektos vergams moka daug padoriau ir neatskaitineja uz ora ir lietu.

vergams

vergams portretas
mes nemokam už dyka turi vergaut

O tai

O tai portretas
is kur vergu imsite!? Juk Rytu kaimynai jau zino apie jusu plesikavimus...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių