Prie vairo – futbolo legenda: L. Messi yra išskirtinių automobilių mėgėjas

  • Teksto dydis:

Argentinos futbolo rinktinės kapitonas Lionelis Messi – ne vien „PlayStation“, bet ir išskirtinių automobilių mėgėjas. Pasaulio čempiono garaže yra itin prabrangių modelių.

L. Messi yra sakęs, kad vienas mėgstamiausių jo automobilių buvo „Maserati GranTurismo MC Stradale“ su 4,7 l darbo tūrio varikliu, galintis lėkti 300 km/val. greičiu.

Tačiau šį bolidą futbolininkas 2017-aisiais pardavė už 120 tūkst. eurų, o įsigijo „Ferrari F430 Spider“, kuris iki 100 km/val. greitį pasiekia per 3,7 sek.

Argentinietis sėda ir prie „Pagani Zonda Cinque Roadster“ vairo. Pasaulyje yra tik penki tokio modelio, maždaug po 1,8 mln. eurų kainuojantys automobiliai (variklis – V12 AMG, 678 AG, 7,3 l darbo tūrio).

Vienas mėgstamiausių L. Messi automobilių buvo „Maserati GranTurismo MC Stradale“.

Brangiausias L. Messi kolekcijoje – 1957-ųjų „Ferrari 335 S Spider Scaglietti“. Už jį žaidėjas paklojo 32 mln. eurų (kitų šaltinių duomenimis, – 29 mln. eurų).

Garaže taip pat yra „Mercedes-Benz SLS AMG“, „Cadillac Escalade“, „Audi R8 GT“.

Kelyje: Argentinos rinktinės ir Paryžiaus „Saint-Germain“ klubo puolėjas mėgsta sėsti prie „Mercedes-Benz GLE 63 S AMG“ vairo. / gettyimages.com nuotr.

Anksčiau L. Messi yra vairavęs „MINI Cooper JCW“, „Dodge Charger SRT8“, „Audi R8“ ir „Audi RS6 Avant Perfomanсe“, „Lexus IS-F“, „Range Rover Vogue“.

Vienas pirmųjų futbolininkų pirkinių buvo „MINI Cooper JCW“, už kurį sumokėjo 28 tūkst. JAV dolerių.

Neoficialiais duomenimis, visa L. Messi automobilių kolekcija verta per 35 mln. eurų.

Neoficialiais duomenimis, visa L. Messi automobilių kolekcija verta per 35 mln. eurų.

Portugalo Cristiano Ronaldo (turinčio „Bugatti Centodieci“, „Bugatti Veyron“, „Bugatti Chiron“, „Lamborghini Aventador“, „Aston Martin DB9“, „Ferrari 599 GTB Fiorano“, „Maserati GranCabrio“) garažo sudėtis vertinama 21 mln. eurų, brazilo Neymaro (vairuoja „Lamborghini Veneno“, „Ferrari 458 Italia“, „Audi R8 Spyder V10 Plus“, „Lykan Hypersport“) – beveik 14 mln. eurų, o prancūzo Paulio Pogba („Rolls-Royce Wraith“, „Bentley Flying Spur“, „Maserati Quattroporte“, „Ferrari 812 Superfast“) – maždaug 3 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

man patinka mažos mašinytės:))))

man patinka mažos mašinytės:)))) portretas
Dieve ,dieve : pas mus tokių žemo intelekto ir žemų instinktų žmogelių - kiek nori. Tik ne kiekvienam tiek sutrankyta kamuoliu galva ,kaip tam mesi.

Apie Aurima rašykit

Apie Aurima rašykit portretas
Lietuvos televizija napasivargins nušviesti Aurimo starto ?

Labai protingas

Labai protingas portretas
Ne važiavimui - tai investicija, parduos žymiai brangiau, kaip ir visos yžimybės - kokias apatines kelnaites už vos ne begalines sumas. Juk nesportuosi amžinai, reikia baigti kol esi zenite.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių