K. Kerbedis surengs istorinį koncertą Trakų pilyje

  • Teksto dydis:

Liepos 25 d. Kastytis Kerbedis surengs neeilinį koncertą Trakų pilyje.

Dainininkas jau kartą įrodė, kad ši stebuklinga vieta tobulai tinka jam ir jo muzikai, bilietai buvo tiesiog išgraibstyti, o dėl ribotos erdvės jų neužteko visiems norintiems. Tai buvo išskirtinis koncertas, visgi atlikėjas yra pasiruošęs įrodyti, kad gali pranokti pats save.

Kartais sunku patikėti, kad K. Kerbedis jau senelis ir šis žodis jau rašomas be kabučių. Jo energija, jaunatviškumas, preciziška išvaizda tarsi prieštarauja įrašui pase. Būtent jo energiją, išskirtinį vokalą ir charizmą vertina ir žiūrovai: kelis metus iš eilės į K. Kerbedžio koncertus susirenka pilnos arenos, kartu dainuojančios žinomiausius atlikėjo hitus, į įvairius projektus jį kviečią televizijos prodiuseriai, jo populiarumas nenuginčijamas.

Su šypsena ir visuomet gerai nesuteikęs atlikėjas kiekvienam koncertui ruošiasi atsakingai, nes kiekvienas koncertas yra galimybė susitikti su taip mylimais gerbėjais.

„Visas mano gyvenimas neatsiejamas nuo muzikos. Todėl visi mano koncertai, ypač koncertas Trakuose, skiriami gyvenimui, kurį reikia švęsti. O kokia šventė be Kerbedžio dainų!“ – juokauja dainininkas. Tokių dainų, kurias mintinai žino visa tauta, jis turi ne vieną: „Sustok, traukiny“, „Pienių vynas“, „Dėl Tavęs galiu“, „Sakale, lėk“, „Nakty“ ir daug kitų.

Išskirtinis tembras, profesionalus atlikimas bei ypač aukšti reikalavimai sau ir aplinkiniams – K. Kerbedis jau seniai iškėlęs kokybės kartelę, kuri, atrodytų, įveikiama tik jam pačiam. Todėl kiekvienas jo koncertas – tai geriausi techniniai sprendimai, tobulai gulintis kostiumas, preciziškas atlikimas, neįveikiama balso jėga ir pribloškianti energija. Ir visa tai – liepos 25 d. Trakų pilyje. Bilietus į istorinį K. Kerbedžio koncertą platina kakava.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Seniena

Seniena portretas
Visas smagumas 30metų senumo šlageriuose,šiam amžiuje nei vienos smagios dainelės,visos liūdnos,pilnos dramatizmo,kančios,sunkios ir ilgos,galvą pradeda skaudėt jas beklausant senelio žinančio tik du miestus÷Klaipėdą ir LA,jau 20 metų jokios topdainos.Kol seni gerbėjai nenusens surinks 3/4 koncertus per metus
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių