Pereiti į pagrindinį turinį

Virtuvės šefas D. Praspaliauskas kviečia į labdaringus pusryčius

2017-03-09 08:34
DMN inf.

Ar pagalvojote, kad pusryčiai gali būti naudingi ne tik savai, bet ir kitų žmonių sveikatai? Būtent tokius ypatingus pusryčius siūlo dukart geriausias Lietuvos šefas Deivydas Praspaliauskas.

Organizatorių archyvo nuotr.

Kovo 19 d. pusryčiaujantys sostinės restorane „Grey“ turės galimybę mėgautis virtuvės virtuozu vadinamo D. Praspaliausko kurtais pusryčiais ir kartu padės „Maisto bankui“ pamaitinti nepasiturinčius.

Kaip tai veikia? Prekybos tinklas labdaringiems pusryčiams dovanoja maisto produktų,  šefas D. Praspaliauskas gamina specialiai šiai progai sukurtus patiekalus, restoranas „Grey“ svetingai priima, o už pusryčius sumokėti 23,5 Eur paaukojami „Maisto bankui“ nepasiturintiems pamaitinti. Kiekvienas paaukotas euras – tai 15 porcijų valgio nepasiturintiems.

Pusryčių svečiai bus vaišinami vitaminų antplūdžio gėrimu, šviežiai kepta duona su grikių užtepėle, kiaušinine su ryžiais, lašiša su kalafijoru ir keturių grūdų koše, lietiniais su obuoliais ir sūriu.

Pusryčių laiką galima rinktis: 10 val. – ankstyvieji šeimos pusryčiai; 12 val. – pusryčių klasika; 14 val. – vėlyvieji savaitgalio pusryčiai.

Įkvepiančiomis mintimis pasidalys ypatingi pusryčių svečiai – dailininkė ir kulinarinių knygų autorė Nomeda Marčėnaitė ir kiti.

Bilietus į labdaros pusryčius su D. Praspaliausku platina bilietai.lt.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų