Pereiti į pagrindinį turinį

Batai ir papuošalai – neišskiriami

2009-05-02 09:00
Kartu: verslininkas Darius Katinas (viduryje) renginiuose nė per žingsnį nesitraukia nuo savo mylimosios Vaidilės Zamilytės (dešinėje).
Kartu: verslininkas Darius Katinas (viduryje) renginiuose nė per žingsnį nesitraukia nuo savo mylimosios Vaidilės Zamilytės (dešinėje). / Gedimino Bartuškos nuotr.

Stilingi batai ir originalūs papuošalai – trečiadienį "Panoramoje" moterys turėjo į ką paganyti akis. Čia naujausias kolekcijas pristatė avalynės dizainerė Rūta Rimšelienė ir julelyrinių dirbinių gamintojai "Grenardi".

Į verslo centrą "Panoramoje" trečiadienio vakarą plūdo žmonės. Garsiausia avalynės kūrėja Lietuvoje R.Rimšelienė pakvietė į naujausių darbų, 2009–2010 m. rudens ir žiemos kolekcijos, pristatymą. Spalvingi, ryškūs, originalūs, išskirtiniai batai – dešimtmetį kurianti dizainerė nenutolo nuo klientų pamėgto stiliaus.

Išskirti dizainerės kolekcijų tendencijas sunku. Ji sugeba būti visokia ir kurti skirtingoms moterims. Toms, kurioms svarbiausia patogumas, ir toms, kurioms svarbiau elegancija. Žaismingoms ir vertinančioms klasiką.

Vakare taip pat buvo pristatyta "Grenardi" papuošalų kolekcija. "Grenardi" grupės atstovai neseniai grižo iš didžiausio kasmečio juvelyrinių dirbinių pramonės renginio – prestižinės Pasaulio laikrodžių ir juvelyrikos parodos Bazelyje, Šveicarijoje. Ten ne tik apžiūrėjo kitų garsių pasaulio juvelyrų dirbinius, bet ir pristatė savo kūrybą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų