Pereiti į pagrindinį turinį

Dienraštis sau ir artimiesiems

2010-06-04 23:59
Apdovanojo: už ištikimybę dienraščiui redakcija atsilygino dovanomis.
Apdovanojo: už ištikimybę dienraščiui redakcija atsilygino dovanomis. / Kęstučio Cemnolonskio nuotr.

Vilnietė Veronika Gujytė dienraštyje "Vilniaus diena" perskaito viską, tačiau įdomiausia jai – krepšinis. O Sigita prenumeratą padovanojo jos prašiusiam tėvui.

"Vilniaus dieną" prenumeruoju todėl, kad tai – įdomus laikraštis, o ir kaina prieinama. Turiu aukštąjį išsilavinimą, norisi ką nors paskaityti, šviestis, kol dar įmatau, skaitau", – šypsojosi moteris.

Dienraštyje "Vilniaus diena" pirmiausia ji perskaito vedamąjį straipsnį, tuomet – visus kitus, tačiau labiausiai jai patinka skaityti apie krepšinį. "Galėtumėte daugiau apie jį rašyti, lietuviams krepšinis visuomet įdomus", – patarė ji.

Į redakciją atėjusi Sigita prisipažino laikraštį prenumeruojanti ne sau – to jos paprašė tėtis, skaitantis dienraštį jau bent porą metų. "Tiesą sakant, gerai net nežinau, ką jis labiausiai mėgsta skaityti, tačiau "Vilniaus dieną" jis skaito kasdien", – patikino ji.

Užsiprenumeravusios dienraštį 2011-iesiems už 144 litus moterys taip pat gavo po du bilietus į spektaklį Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre bei po nuolaidų kortelę "Vilnius by night" geriausioms pramogoms mieste. Akcija galioja iki birželio 30 d.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų