Pereiti į pagrindinį turinį

E. Dragūnas susituokė su vokaliste Eleonora

2009-06-09 09:07
DMN inf.
E. Dragūnas susituokė su vokaliste Eleonora
E. Dragūnas susituokė su vokaliste Eleonora / Mindaugas Ažušilis

Grupės "Sel" lyderis Egidijus Dragūnas iki paskutinio momento neatskleidė savo asmeninio gyvenimo pokyčių. Gerbėjai ir žurnalistai galėjo tik spėlioti, kas vyksta tarp dainininko ir jo pritariančiosios vokalistės Eleonoros. Pasirodė, kad jie jau vyras ir žmona.

V. Uspaskichui - 50 metų

Verslininkui ir politikui Viktorui Uspaskichui yra ką švęsti. Jis išrinktas į Europos Parlamentą ir netrukus jam sukaks 50 metų. Anot žurnalo "Klubas", jubiliejinio gimtadienio proga rengiama grandiozinė šventė. "Kiek reikės, tiek sumokėsiu", – pasakė politikas organizatoriams. Iškilmės numatytos Kėdainiuose. Pakviesta apie 400 svečių, tarp kurių – visi Lietuvos prezidentai, premjeras, taip pat politiko verslo bičiuliai iš užsienio. Kviesti ketinama ir užsienio bei Lietuvos žvaigždžių.

Anna Friel buvo labai atvira

Britų aktorė Anna Friel buvo labai atvira. Geriausiai besibučiuojančiu Holivudo vyru ji pavadino komiką Willą Ferrellą. Įvertinti jo talentą šioje srityje A.Friel galėjo su aktoriumi filmuodamasi juostoje "Dingusiųjų žemė" (angl. – "Land of the Lost") ir pripažįsta, kad darbo su W.Ferrellu kulminacija buvo geriausias jos kada nors patirtas kino bučinys.

Britney Spears vėl pasirodė nuoga

Britney Spears vėl pirmuosiuose bulvarinių laikraščių puslapiuose. Filmuodamasi dainos "Gimme More" klipe, ji pasirodė nuoga iki pusės. 27 metų atlikėjos krūtis pridengė tik netikros tatuiruotės. Tokiu pasirodymu dainininkė nutarė pažymėti naują savo karjeros etapą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų