Pereiti į pagrindinį turinį

Elito klubo "Pacha" nebeliks?

2010-08-30 22:47
Gandai: spėjama, kad įspūdingais šou ir elito vakarėliais garsėjęs klubas "Pacha" pakeis vardą ir pasidabins populiariu "Olialia" prekės ženklu.
Gandai: spėjama, kad įspūdingais šou ir elito vakarėliais garsėjęs klubas "Pacha" pakeis vardą ir pasidabins populiariu "Olialia" prekės ženklu. / Fotodienos nuotr.

Lietuvos šou ir verslo įžymybių pamėgtas "Vilniaus vartų" klubas "Pacha" netrukus gali užverti duris. Užsienio partneriai su klubu nenori turėti nieko bendra, o jį valdančiai įmonei siekiama bankroto.

Elitinių klubų "Pacha" tinklą valdanti pasaulinio garso bendrovė "Pacha Group" viešai pareiškė neturinti jokių sąsajų su to paties pavadinimo klubu Vilniuje. Tai dar viena skaudi žinia verslininko Laimučio Pinkevičiaus imperijai.

"Nuo rugpjūčio "Pacha" nebeturi klubo Vilniuje. Bet kokios užuominos į šį pavadinimą neturi būti siejamos su "Pacha Group" pasauline franšize", – skelbiama "Pacha Group" interneto svetainėje. Pabrėžiama, kad klubas "Vilniaus vartuose" neturi teisės naudotis vardu "Pacha".

"Norėtume pranešti mūsų klientams ir draugams Vilniuje, kad klubas, esantis Gynėjų g. 14, dabar nelegaliai veikia su prekės ženklu "Pacha", – rašoma pranešime. "Pacha Group" teisininkai šiuo metu stengiasi pašalinti pavadinimą "Pacha" nuo "Vilniaus vartų" klubo.

Ir tai ne vienintelė "Pachą" kamuojanti bėda. Klubą valdančiai bendrovei "Vilniaus vartų klubas" prašoma iškelti bankroto bylą. Toks prašymas Vilniaus apygardos teismui paduotas rugpjūčio pradžioje.

Sklinda gandai, kad "Pacha" pakeis vardą ir pasidabins populiariu "Olialia" prekės ženklu. Tačiau jeigu "Vilniaus vartų klubui" bus iškelta bankroto byla, naujas vardas nuo klubo gali nutolti nepasiekiamu atstumu.

L.Pinkevičius situacijos nekomentuoja. Verslininkas "Vilniaus dienai" pareiškė esąs užsienyje ir negalįs kalbėti.


Bylinėsis dėl milijonų

L.Pinkevičiaus ir bankininkų teismų maratonas tęsiasi. Prie daug ieškinių padavusio "Parex" banko prisijungė ir "Snoras". Šis bankas anksčiau buvo padavęs ieškinį dėl skolos priteisimo iš L.Pinkevičiaus verslo imperijos, tačiau milijonieriui per teismus pavyko sustabdyti šios bylos nagrinėjimą. Vis dėlto vakar Lietuvos apeliacinis teismas nusprendė, kad byla sustabdyta nepagrįstai, o "Snoras" turi teisę bylinėtis su L.Pinkevičiaus įmonėmis. Iš bendrovių "Upės centras", "Ranga group" bei "Ranga IV" bankas siekia prisiteisti per 31 mln. litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų