Pereiti į pagrindinį turinį

Konservatorius pasiklydo tarp miesto ir rajono

2009-02-28 09:00

Kauniečių į miesto tarybą išrinktas Vytas Bancevičius dėl Kauno biudžeto galvos nesuko ir nesiteikė atvykti į posėdį, kai buvo svarstomas šis klausimas.

Kai miesto politikai svarstė, už kiek miestas šiemet turės išgyventi, Tėvynės sąjungos- Lietuvos krikščionių demokratų partijos narys V.Bancevičius posėdžiavo Kauno rajono taryboje. Jis yra rajono savivaldybės administracijos direktorius.

Miesto tarybos salėje V.Bancevičius pasirodė tik apie pusę pirmos dienos, kai kolegos už biudžetą ir kelis kitus klausimus buvo atidavę savo balsus. Miesto politikas džiaugėsi, kad pavyko patvirtinti Kauno rajono biudžetą.

Paklaustas, ką myli labiau – miestą ar rajoną, V.Bancevičius atkirto, kad abu vienodai. Jeigu miesto ir rajono tarybų posėdžiai sutampa, jis situacijos nedramatizuoja ir nė vienos kėdės atsisakyti neketina.

"Rajono savivaldybėje yra mano darbo vieta. Aš iš to duoną valgau. Ar jūs atsisakytumėte darbo dėl kažkokio ratelio? Miesto taryba juk yra ratelis", – arogantiškai pareiškė V.Bancevičius.

Miesto meras Andrius Kupčinskas dėl to problemos nemato. Anot jo, tarybos narys iš anksto informavo frakciją, kad negalės dalyvauti posėdyje ir atiduoti savo balso už šių metų biudžetą. A.Kupčisnkas džiaugiasi, kad biudžetui patvirtinti užteko balsų ir be kolegos V.Bancevičiaus.

"Jau ateidamas į tarybą jis prašė neįtraukti jo į komisijas, kad galėtų dirbti ir miesto, ir rajono labui. Jeigu ateityje bus įkurta viena savivaldybė, V.Bancevičius bus unikalus visų reikalų žinovas", – sakė A.Kupčinskas.

Nors V.Bancevičius miesto tarybą vadina rateliu, meras neabejoja, kad kolega miestui dirba daugiau negu rajonui.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų