Pereiti į pagrindinį turinį

Liberalai pasiliko senąjį vadovą

2009-03-30 09:00
Liberalai pasiliko senąjį vadovą
Liberalai pasiliko senąjį vadovą / Tomo Raginos nuotr. Viltis: R.Mikaitis (kairėje) ir E.Masiulis turėjo galimybę ir neoficialioje aplinkoje apsvarstyti būdus, kaip Kauno liberalų sąjūdis galėtų padidinti įtaką mieste.

Liberalų sąjūdžio Kauno skyriaus visuotinis narių susirinkimas, per kurį buvo renkamas naujas skyriaus pirmininkas praėjo be didesnės intrigos.

Šeštadienį daugelio balsų persvara dar vienai dvejų metų kadencijai Kauno skyriaus pirmininku buvo patvirtintas Rimantas Mikaitis – vienintelis pretendentas į šį postą. Politikas teigia, kad vienu pagrindinių jo uždavinių per ateinančius dvejus metus taps Kauno liberalų sąjūdžio pasirengimas vyksiantiems savivaldos rinkimams. Šiuo metu miesto taryboje Liberalų sąjūdžiui atstovauja keturi politikai.

"Galvojame apie geresnius rezultatus savivaldos rinkimuose nei turėjom per paskutinius. Turime geresnes galimybes veikti, turime savo atstovų tiek savivaldybėje, tiek apskrityje. Be to, turime savo partijos atstovus vyriausybėje, todėl galime nuveikti nemažai darbų Kaunui ir išspręsti miesto įsisenėjusias problemas", – teigė R.Mikaitis.

Stebėti miesto liberalų sąjūdžio susirinkimo atvykęs partijos pirmininkas Eligijus Masiulis vylėsi, kad po poros metų Kauno liberalų sąjūdžio atstovams pavyks iškovoti daugiau vietų miesto taryboje.

"Kaunas 20 metų yra konservatorių bastionas, todėl pats laikas pakeisti vėliavas. Matydami, kad Kauno skyrius plečiasi, ateina nemažai akademinio jaunimo, manome, kad Kaunas, kaip ir Klaipėda, gali tapti liberalų miestu", – optimistiškai ateitį piešė partijos vadovas E.Masiulis.

R.Mikaičio pavaduotojais buvo patvirtinti Kauno apskrities viršininkė Ona Balžekienė, Simonas Kairys ir Reda Grigienė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų