Pereiti į pagrindinį turinį

Mįslinga istorija: vyras pats sau šovė į galvą?

2012-12-28 10:18
Mįslinga istorija: vyras pats   sau šovė į                         galvą?
Mįslinga istorija: vyras pats sau šovė į galvą? / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Antrą Kalėdų dieną į Kauno klinikas iš namų atvežtas 39-erių metų vyras dėl šautinės žaizdos galvoje. Vyras tebegydomas reanimacijos skyriuje. Medikai ramina, kad gyvybei pavojus negresia, tačiau nelaimės aplinkybės mįslingos.

Į Klinikas sužeistas vyras buvo atvežtas apie 16 val. Pirminiais duomenimis, įtariama, kad nukentėjusysis susižalojo pats namuose neatsargiai elgdamasis su ginklu.

Nelaimę tiriantys Kauno rajono Domeikavos nuovados pareigūnai dar nenusprendė, ar nelaimę vertinti kaip administracinį pažeidimą, ar bus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Dabar bus tikslinamos aplinkybės baudžiamojo proceso tvarka, o po 10 dienų priimsime sprendimą pradėti arba atsisakyti pradėti ikiteisminį tyrimą“, – paaiškino nuovados viršininkė Roma Katinienė.

Pareigūnai aiškinsis, kodėl nukentėjusiajam antrą Kalėdų dieną prireikė ginklų, ar namuose nebuvo konfliktų, ar nebuvo privedimo prie savižudybės.

Pareigūnės duomenimis, nukentėjusysis turėjo leidimus ginklams, tačiau kol kas nenurodoma, ar sužeistas buvo savigynai išduotu ginklu, ar medžiokliniu. Tuoj po įvykio ginklai buvo paimti ir atiduoti saugoti. Ekspertai pateiks ir savo išvadą apie jų legalumą ir tai, kuriuo tiksliai ginklu lemtingą dieną buvo naudotasi.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų