Pereiti į pagrindinį turinį

Netikėta sėkmė

2009-05-24 09:00

Naujoje Zelandijoje sutuoktiniai, kuriems priklauso degalinė šiauriniame Rotorua mieste, kreipėsi į "Westpac" banką dėl 10 tūkst. Naujosios Zelandijos dolerių kredito perviršio, tačiau į jų sąskaitą per klaidą buvo pervesta tūkstantį kartų didesnė suma – 10 mln. Naujosios Zelandijos dolerių (apie 15 mln. litų).

Pinigus gavę sutuoktiniai nepuolė aiškintis klaidos aplinkybių ir dingo. Dabar Naujosios Zelandijos policija paskelbė jų paiešką.

"Manoma, kad su šia sąskaita susiję asmenys išvyko iš Naujosios Zelandijos, o policija bendradarbiauja su Interpolu, kad juos surastų, – sakoma policijos pranešime. – "Westpac" bankas atgavo dalį pinigų, kurie buvo netinkamai paimti."

Pareigūnas atsisakė nurodyti, kokia suma buvo susigrąžinta, arba atskleisti kitų detalių. Jis taip pat nekomentavo, į kurią šalį galėjo pabėgti sutuoktiniai. Tačiau vietos laikraštis "The Rotorua Review" citavo vieną šaltinį, kuris sakė, jog vienas policijos tarpininkas neseniai buvo išsiųstas ieškoti poros Kinijoje.

"Westpac" banko atstovai tikino, kad už atsitiktinai įgytų pinigų panaudojimą asmenims gresia baudžiamoji atsakomybė, jeigu jie žinojo, kad pinigai jiems nepriklauso.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų