„Jei mūsų restoranas nuolat būtų pilnas, kainas galėtume nuleisti maždaug 20 proc. Antkainiai, kalbant atvirai, pakankamai užkelti, bet tai padaryta dėl to, kad neturime lankytojų srauto“, - interviu dienraščui teigė A.Oželis.
A. Oželis: restoranų kainos – per aukštos
2017-01-27 08:24
Šešerius metus veikiantį restoraną „Marche de Provence“ ir gastrobarą „LA Buffet“ valdantis Arūnas Oželis siūlytų sostinės vadovams inicijuoti verslininkų susitarimą visiems bent trumpam sumažinti maitinimo įstaigų kainas, penktadienį rašo „Lietuvos žinios“.
A. Oželis: restoranų kainos – per aukštos
/
Š. Mažeikos / BFL nuotr.
Kultūra
Muzika, verslas ir vertybės
Kultūra
Naujausi komentarai