Pereiti į pagrindinį turinį

Paskutinis pusfinalininkų šešetukas

2009-01-26 09:00
Paskutinis pusfinalininkų šešetukas
Paskutinis pusfinalininkų šešetukas / Gedimino Bartuškos nuotr. Nugalėtojas: savo kūrybos daina D.Montvydas sužavėjo žiūrovus.

Vakar paaiškėjo paskutinis laimingas Lietuvos televizijos dainų konkurso "Dainų daina" pusfinalio šešetukas. Dėl galimybės Lietuvai atstovauti "Eurovizijoje" toliau rungsis Donatas Montvydas, "el Fuego", Rūta Lukoševičiūtė, Asta Pilypaitė ir Onsa, Aurelija, Karina Krysko ir Milanno.

"Eurovizijos" gerbėjams iš ankstesnių metų atrankų gerai pažįstamas atlikėjas Onsa šiemet kartu pasirodyti pakvietė A.Pilypaitę. Lyriškas duetas užkulisiuose sukėlė svarstymų, kodėl jauni dainininkai scenos partnerėmis renkasi brandesnes moteris, ir kas gražiau atrodo: D.Montvydas su mokytoja Rosita Čivilyte ar Onsa su A.Pilypaite.

Praėjusį šeštadienį D.Montvydas su R.Čivilyte užėmė antrą vietą, tačiau pasipylė komentarai, kad vienas dainuodamas vaikinas turėtų daugiau galimybių laimėti. Rodos, ne be pagrindo – šįkart su savo kūrybos daina D.Montvydas triumfavo. Ir net nepasikuklino viešai pasakyti, kad į "Euroviziją" mieliau vyktų be R.Čivilytės.

Įpratusius R.Lukoševičiūtę matyti visuomet linksmą, šėliojančią ir juokaujančią nustebino jos pasirinkta filosofiška daina "Trapus žmogus". Prieš pasirodydama Rūta pagrįstai jaudinosi. Tačiau jaudintasi be priežasties – žiūrovai dainininkei skyrė trečią vietą.

Sėkmė lydėjo ištikimus savo stiliui "el Fuego" vaikinus, žiūrovus paperkančius be šou elementų, tik savo balsais. K.Krysko pusfinalyje pasirodys du kartus – su grupe "69 danguje" ir su dainininku Milanno. Jų romantiškas rytietiškas spektaklis – mylimųjų susitikimas prie sakūros, pražystant orchidėjoms – sužavėjo žiūrovus iš šie porai skyrė šeštą vietą.

Nurungusi žinomus atlikėjus, maža pergale ypač džiaugėsi didžiosios scenos debiutantė kėdainietė Aurelija. Jauna atlikėja į pusfinalį iškopė penkta.

Pusfinalyje taip pat pasirodys pirmo ir antro konkurso nugalėtojai. Tarp jų – Sasha Son, Violeta ir Darius, Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas, "69 danguje", Egidijus Sipavičius, R.Čivilytė ir D.Montvydas, Rūta Ščiogolevaitė, Linas Adomaitis, BIX, YVA, Urtė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų