Pereiti į pagrindinį turinį

Prenumeratoriams įdomiausios istorinės temos

2010-06-03 23:59
Dovana: su dienraščio prenumerata – bilietai į teatrą.
Dovana: su dienraščio prenumerata – bilietai į teatrą. / Gedimino Bartuškos nuotr.

Vilnietis Petras Dabulevičius dienraštį "Vilniaus diena" prenumeruoja nuo pat pirmo numerio. Labiausiai jam patinka straipsniai apie miesto istoriją.

Į dienraščio redakciją atėjęs užsiprenumeruoti laikraščio kitiems metams P.Dabulevičius buvo apdovanotas bilietais į spektaklį Nacionaliniame operos ir baleto teatre ir nuolaidų kortele "Vilnius by night". Tačiau laikraštį jis prenumeruoja ne dėl dovanų, o dėl ištikimybės savo miestui.

"Aš vilnietis jau 57 metus. Man įdomiausi straipsniai apie miesto istoriją, galėtų jų daugiau būti. Laikraščiui labiausiai linkėčiau augti, didesnės apimties, būti originaliems, vengti bendrųjų temų ir atrasti kuo daugiau savo", – linkėjo dienraščiui skaitytojas.

Užprenumeruotą "Vilniaus dieną" dalijasi ir skaito net dvi šeimos – taip sunkiais laikais sutaupo pinigų. "Pirkti mes niekada nieko nepirkdavome. Jei ką skaitome – tą prenumeruojame. Niekur nereikia eiti ieškoti", – pasakojo jis.

Jei suskubsite "Vilniaus dieną" užsiprenumeruoti iki birželio 30 d., prenumerata 2011 m. kainuos tik 144 litus. Tai yra – 12 litų per mėnesį. Dovanų gausite du bilietus į Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro spektaklį ir nuolaidų kortelę "Vilnius by night" geriausioms pramogoms mieste.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų