Siuntas vilniečiams pristatinėja Kalėdų seneliai

  • Teksto dydis:

Dar nesulaukus Šventų Kalėdų Vilniuje buvo pastebėti pirmieji Kalėdų seneliai – dešimtys raudonomis kepurėmis pasipuošusių senelių pasklido po sostinės rajonus linkėdami smagių švenčių ir skleisdami kalėdinę dvasią. Įsižiūrėjus iš arčiau, buvo galima pastebėti, jog kepuraitėmis pasidabinę vyriškiai – ne Kalėdų seneliai, o klientus nusprendę palinksminti kurjeriai ir dalina jie ne kalėdines dovanas, o pristato siuntas.

„Prieš Kalėdas ir Naujuosius metus žmonės ima skubėti: stresas, baimė nepabaigti darbų, nespėti rasti dovanų savo artimiesiems ar jų laiku neišsiųsti. Manau, jog eksperimentas puikiai pavyko – klientai buvo maloniai nustebinti: sulaukėme ir šypsenų, ir linkėjimų. Žinojimas, kad kažkam padovanojome bent šiek tiek šventinės nuotaikos, geriausia kalėdinė dovana ir mums patiems“, – sakė kurjeris Tomas.

Iš tiesų praeiviai, pamatę nekasdieniškai pasipuošusius kurjerius, reagavo įvairiai: vieni pasimetė, kiti stebėjosi, treti prašė nusifotografuoti, dar kiti tiesiog padėkojo už netikėtą, bet linksmą staigmeną.

„Smagu, kad siuntos atkeliauja ne tik laiku, bet ir su geros nuotaikos doze. Šiais laikais visi taip skubame, puolame daryti vienus darbus po kitų, kad net ir šventinis laikotarpis, kai reikia pasirūpinti dovanomis artimiesiems labiau primena darbą nei malonumą. Tokios akimirkos primena, kad reikia trumpam sustoti ir tiesiog pasidžiaugti“, – teigė siuntos sulaukusi Daiva.

Kurjeriai džiaugiasi, kad vilniečiai šį sumanymą priėmė labai pozityviai ir net siūlė kurjeriams visus metus dirbti pasidabinus Kalėdų seneliais. Šventine nuotaika kurjeriai dalinosi ne tik miesto gatvėse, bet ir siuntų paskirstymo terminale Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių