Pereiti į pagrindinį turinį

Škvalas trikdė eismą ir paliko be elektros

2012-07-13 23:59

Trečiadienio vakarą Kauno mieste ir jo apylinkėse praūžęs škvalas pridarė darbo ugniagesiams ir elektrikams.

Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba sulaukė penkių iškvietimų apie ant kelio nuvirtusius medžius. Be elektros iš pradžių buvo likę apie 1 tūkst. miesto gyventojų.

Trečiadienį, apie 22 val., gautas iškvietimas, kad automagistralės Klaipėda–Kaunas–Vilnius 221 kilometre kelią užvirtę medžiai. Nuvykę į iškvietimo vietą, ugniagesiai gelbėtojai grandininiu pjūklu susmulkino du beržus ir patraukė juos į šalikelę.

Panašiu metu pranešta apie Plytinės gatvėje ant kelio gulintį medį, kuris taip pat pjūklu buvo supjaustytas ir pašalintas.

Ugniagesiai važiavo šalinti ant kelio nuvirtusį medį ir Drobės gatvėje.

Garliavos apylinkės seniūnijoje, Liepojos kaime, Liepų gatvėje, kelią taip pat buvo užtvėręs nulūžęs medis.

Vaišvydavos plente, Baterijos ir Alksnių gatvėje, nuvirto trys medžiai. Į įvykio vietą nuvykę ugniagesiai atlaisvino važiuojamąją dalį.

Lietuvos elektros skirstomųjų tinklų operatoriaus LESTO atstovo ryšiams su visuomene Ernesto Naprio duomenimis, elektros gedimus Kaune trečiadienio vakarą galėjo pajusti apie 1 tūkst. gyventojų. Gedimai užfiksuoti Aleksote, Šančiuose ir Palemone.

Kai kur krentantys medžiai buvo nutraukę elektros laidus. Vakar vidurdienį elektros dar neturėjo maždaug 200 kauniečių, vėliau tiekimas buvo atnaujintas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų