Šokiruojantis „Sel“ gimtadienis

Plačiai reklamuotam grupės "Sel" 18-ojo gimtadienio koncertui skeptikai prognozavo fiasko. Tačiau įspūdingas ir pikantiškas šou bei sausakimša salė pranoko net didžiausių optimistų viltis.

"Sel" lyderis Egidijus Dragūnas, gerbėjus raginęs iš anksto įsigyti nuo 80 iki 300 litų kainuojančius bilietus į "Forum Palace", šou pasaulio atstovams atrodė mažų mažiausiai juokdarys – esą kas juos pirks krizės purtomoje šalyje. Juolab kad bilietai į užsienio žvaigždžių koncertus kainuoja gerokai pigiau. Net garsiausia pasaulyje Vokietijos grupė "Rammstein", kuri koncertuos Lietuvoje kovą, savo išlietą prakaitą scenoje vertina 120–200 litų už bilietą, o balandį atvyksiančio Eroso Ramazzotti bus galima paklausyti už 135–260 litų.

Vis dėlto "Sel" įrodė, kad gali būti pranašu ir savoje šalyje. Žmonių nebaidė nei bilietų kainos, nei kiaulių gripas – į koncertą buvo parduota daugiau kaip 1,6 tūkst. bilietų. Į šou plūdę gerbėjai tikino, kad už mėgstamos grupės koncertą pasiryžę pakloti ir kur kas apvalesnę sumą.

"Sel" – nerealu. Norėjosi pasiautėti kaip jaunystėje – su lenarais, kedais, kapišoną užsimaukšlinus. Geras jausmas", – emocijų neslėpė grupės gerbėjas, vos peržengęs 30-metį.

Žodis "nerealu" per koncertą buvo kartojamas tūkstančius kartų. Aikčioti būta ko: vaizdo efektai priminė lazerių šou, specialiai iš JAV buvo atgabenta garso aparatūra, kurią net a. a. Michaelas Jacksonas naudojo. Klausytojai kaip užhipnotizuoti paklusniai kartojo E.Dragūno judesius ir nė neraginami kartu traukė dainas. Iš viso nuskambėjo daugiau nei 20 "Sel" dainų, o koncertui baigiantis publiką apstulbino į sceną iššokusi gimtadienio staigmena – merginos, kurios čia pat surengė karštą šou, kuris paprastai žymimas raide S: sušokusios striptizą, jos liko "prisidengusios" tik aukštakulniais ir pasinėrė į lesbietiškas glamones.

Pasveikinti "Sel" ir pasimėgauti reginiu atvyko Jogaila Morkūnas, Mantas Petruškevičius, Agnė, Atlanta su draugu, Aida Žiliūtė, Aras Vėberis ir kiti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių