Pereiti į pagrindinį turinį

"Tiulio fėjų" šventėje – mergaitės ir šuniukai

2009-06-20 23:59
Rūpinasi: A.Jasaitytė (kairėje) ir O.Pikul savo augintinius papuošė originaliais megztukais.
Rūpinasi: A.Jasaitytė (kairėje) ir O.Pikul savo augintinius papuošė originaliais megztukais. / Gedimino Bartuškos nuotr.

Salonas "Tiulio fėjos" pirmąjį gimtadienį atšventė pristatydamas naujausią dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kolekciją mamoms ir jų dukrelėms.

Nors antradienį visą dieną lijo ir dizainerei V.Jakučinskaitei teko atsakyti į daugybę skambinančių žmonių klausimų, ar tikrai vyks numatytas renginys Užupyje prie žymiosios Angelo skulptūros, viskas klostėsi kaip suplanuota: vienuolika garsių moterų ir jų dukrelės susirinkusiai publikai pristatė dizainerės kurtas sukneles.

"Iš tiesų lietus sugadino nuotaiką, tačiau pažiūrėjau į tai kaip į akistatą su mūsų oro sąlygomis ir joms pasipriešinau", – po kolekcijos pristatymo šypsojosi jos autorė. Trečiai savo kolekcijai ji pasirinko prabangesnius raštuotus audinius, sukūrė ne tik kasdieniškas, bet ir ypatingoms progoms tinkamas sukneles.

"Visi drabužiai buvo labai skirtingi, kaip ir moterys bei mergaitės, demonstravusios kolekciją. Jas jungė tik bendras romantiškas stilius ir puiki, lietingą orą praskaidrinusi nuotaika", – kalbėjo kolekcijos autorė.

Tai, kad V.Jakučinskaitės kurtus drabužius pristato garsios Lietuvos moterys ir jų dukros, jau tampa tradicija. Sukneles su dukrelėmis demonstravo Ingrida Martinkėnaitė, Kotryna Kirdeikytė, Elena Puidokaitė-Atlanta, Diana Dargė, Skaistė Steikūnaitė, Redita Dominaitytė ir pati dizainerė.

Daugelis jų dalyvavo ir pristatant ankstesnes dizainerės kolekcijas. "Iš tiesų nerandu kitų žinomų mamyčių, kurios turėtų mergytes, dabar daugiau gimsta berniukų. O aš berniukams nekuriu. Pati neturiu nei sūnaus, nei brolio, dėl to nejaučiu, ko jiems reikia, kas patiktų", – aiškino V.Jakučinskaitė.

Neliko nuskriaustos ir tos, kurios vaikų dar neturi. Jos podiumu žengė su savo augintiniais, kurie pasipuošė Aistės Jasaitytės kurtais megztukais. Su savo keturkojais draugais madas demonstravo Lina Žvirblytė, Oksana Pikul ir pati A.Jasaitytė.

"Turiu šuniuką, kartą pastebėjau vedžiodama, kad jis dreba kaip epušės lapelis. Tuomet su močiute pradėjome megzti jam megztukus, o vėliau pagalvojome, gal ir kitiems prireiks mūsų kūrinių. Juk Lietuvoje mažiems šuniukams klimatas labai nepalankus", – apie savo pomėgį pasakojo A.Jasaitytė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų