Trys dešimtys Vilniaus daugiabučių gali likti be liftų

  • Teksto dydis:

Beveik trys dešimtys Vilniaus daugiabučių gali likti be liftų. Dėl pavojaus saugumui juos planuojama išjungti, praneša LNK žinių tarnyba.

Kai kurių, senos statybos daugiabučiuose įrengtų liftų amžiaus vidurkis - 43 metai, o seniausiam tebeveikiančiam liftui – daugiau nei pusšimtis.

Dvigubai ilgiau nei numatę gamintojai dirbantys liftai gali dar veikti kelerius metus, tačiau kai kurios detalės nusidėvėję tiek, kad gali įvykti nelaimingas atsitikimas.

Daugiabučius namus prižiūrinčios įmonės "Mano būstas" duomenimis, iš tūkstančio liftų pusę reikia remontuoti. Dėl pavojaus keleivių saugumui ketinama sustabdyti 31 liftą.

Gyventojai, kol liftai veža, jų būkle mažai rūpinasi ir remontuoti neskuba. Susirūpina tik tada, kai į namus tenka lipti laiptais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

L?

L? portretas
Atkreipkit dėmesį, kad liftai sustabdyti tik Baltijos liftai (rubikonščikų) prižiūrimi liftai. Visi "Mano būstas" administratoriai (prižiūrėtojai) kaip erkės įsisiurbę į daugiabučių namų butų savininkų pinigines. Šimašius organizuodamas savininkų balsavimus dėl administratoriaus pasirinkimo bandė "abonento" darinius atmušti, bet nesėkmingai.

Sugrius ne tik

Sugrius ne tik portretas
liftai,bet ir namai ! Tai ,,sąžiningų " namus admininistruojančių visokių UAB-ų darbo rezultatas: gyventojai bijo likti ir be kelnių ,kai teks mokėti už darbus !

būkite atidūs

būkite atidūs portretas
Žydai savo karių išmaniuosiuose atrado "Hamas" chakerių siunčiamas žinutes, apsimetinėjant merginomis. Norint atsisiųsti merginų nuotraukų, reikėdavo įdiegti programėlę, kurios dėka "Hamas" programišiai ir perimdavo telefono vietos nustatymo, kameros ir mikrofono kontrolę. Įtariu, kažką panašaus jau kuris laikas daro Kremliaus programišiai su visokiomis Baltijos com ir KaunoDiena komentaruose Emos reklamuojamomis pažinčių svetainėmis. :) Būkite atsargūs!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių