Pereiti į pagrindinį turinį

„Vilniaus diena“ ir mamai, ir sūnui

2010-06-17 00:59
Poilsis: R.Guerra-Elizondo dienraštį skaito užmigdžiusi sūnelį Joną.
Poilsis: R.Guerra-Elizondo dienraštį skaito užmigdžiusi sūnelį Joną. / Gerdos Mališauskaitės nuotr.

Rūta Guerra-Elizondo laiko "Vilniaus dienai" stengiasi atrasti tarp sūnaus auginimo džiaugsmų ir rūpesčių. Svarbiausia – perskaityti pirmiau, nei laikraštis pateks į išdykusio mažylio rankas.

"Skaitau "Vilniaus dieną", nes rašote paprastai, glaustai, bet įdomiai. Dabar auginu vaiką, tačiau vis tiek nesinori atsilikti nuo naujienų, reikia žinoti, kas darosi aplinkui", – šypsojosi moteris. Dienraštį "Vilniaus diena" ji prenumeruoja daugiau nei dvejus metus.

"Jokių kitų laikraščių neperku. Tik prenumeruoju žurnalą apie vaikų auginimą, tai viskas, – sakė ji ir prisipažino, kad net leidžiant dieną namie su vaiku laiko skaityti kartais vis tiek pritrūksta. – Tačiau bandau kažkaip ar ryte, ar kai paguldau pietų miego. Tada skaitau gerdama kavą. Kitaip didysis skaitytojas labai mėgsta bet kokį popierių sugniaužyti."

Jauna moteris stengiasi perskaityti visą laikraštį. "Tik sporto naujienos man mažiau įdomios", – juokėsi ji. Įdomiausias laikraštis prenumeratorei – šeštadieniais. "Tuomet būna labai daug visko. Apie maistą paskaitau, kartą norėjau išmėginti ką nors naujo, pasigaminau pagal išspausdintą kažkurio šefo žuvies receptą. Visai neblogai pavyko", – džiaugėsi R.Guerra-Elizondo.

Užsiprenumeravusi dienraštį 2011 m. moteris taip pat gavo du bilietus į spektaklius Nacionaliniame operos ir baleto teatre. Taip pat ji bus apdovanota nuolaidų kortele "Vilnius by night" geriausioms pramogoms sostinėje. Ši akcija galioja iki birželio 30 d.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų