Iš Vilniaus – nauji skrydžiai į Charkovą, Londoną, Vieną, Eilatą

  • Teksto dydis:

Prasidedant žiemos sezonui, nuo sekmadienio startuoja nauji tiesioginiai skrydžiai iš Vilniaus į antrąjį pagal dydį Ukrainos miestą Charkovą.

Daugėjant keliautojų iš Ukrainos, oro susisiekimas su šia šalimi tampa geriausias nei kada nors, teigia Lietuvos oro uostai. 

Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ skraidins į Charkovą du kartus per savaitę – sekmadieniais ir trečiadieniais, BNS patvirtino šios oro linijos. Jos taip pat skraidina iš Vilniaus į Ukrainos sostinę Kijevą.

Be to, „Ryanair“ spalio 29 dieną pradeda skrydžius iš Vilniaus į Londono Sautendo oro uostą, o lapkričio pabaigoje keleiviai šiuo maršrutu galės vykti ir su Vengrijos oro bendrove „Wizz Air“, pastaroji taip pat skraidins iš Vilniaus į Izraelio kurortą Eilatą.

Iš Vilniaus į Vieną bus galima nuskristi ir su Austrijos pigių skrydžių bendrove „Laudamotion“.

Žiemos sezono metu iš Vilniaus į Kijevą ir Lvovą skrydžius rengs ir „Wizz Air“ lėktuvai. Kompanija nuo kitų metų kovo pasiūlys ir tiesioginį susisiekimą su pietryčių Ukrainos miestu Zaporože.

„Naujai paskelbti Charkovo ir Zaporožės skrydžiai yra tiesiogiai susiję su didėjančiu ukrainiečių, dirbančių ir gyvenančių Lietuvoje, skaičiumi, o tai reiškia – ir su kylančia paklausa. Vertinant bendrai, galima sakyti, kad šiuo ir artimiausiu metu, atidarius skrydį į Zaporožę, turėsime plačiausią jungčių su Ukraina skaičių“, – BNS komentavo Lietuvos oro uostų atstovas žiniasklaidai Tadas Vasiliauskas.

Jis priminė, kad vasarą vyko skrydžiai iš Vilniaus į Odesą, bet žiemos metu jų nebus.

Iš Palangos į antrąjį pagal dydį Norvegijos miestą Bergeną skrydžius žiemos sezono metu siūlys oro bendrovė „Norwegian Air Shuttle“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geriausias darbas

Geriausias darbas portretas
Asš uždirbu daug pinigų (nuo 100 iki 200 eurų / val.) Internetu iš savo nešiojamojo kompiuterio. Pirmą mėnesį gavau čekį už 28536 €, šis darbas internete yra paprastas ir aiškus, nereikia eiti į biurą, tai jo darbas namuose internetu. Šiuo metu ši darbo galimybė yra jums. Jei norite, tiesiog išbandykite ją pridedamoje svetainėje .... Tiesiog eikite į žemiau esančią svetainę ir pradėkite savo darbą .... .............>>>>>>>>> w­­w­­w.C­­a­­s­­h­­F­­l­­o­­w­­7­­7.C­­o­­m

A.

A. portretas
Kauno oro uostas, kaip miegasi?;)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių